Fergie Berbát dicsérte

Dimitar Berbatov továbbra is Sir Alex tervei közt szerepel, hiszen a Benfica elleni összecsapáson is látványos produkcióval állt elõ.


Az egykori Spurs csatár véget vetett hosszi ideje tartó góltalanságának a Bajnokok Ligájában, miután a keddi összecsapás 30. percében Nani beadását követõen tankönyvbe illõ fejessel húzta vissza a Unitedet a korán bekapott gól miatti sokkból.

Bár kétszer még betalált a hálóba a bolgár, ám mindkét alkalommal les miatt megszólalt a játékvezetõ sípja, valamint egy meccs végi lövése a kapu fölé szállt, némi csalódottságot érezhet maga részérõl, de Sir Alex Ferguson elégedett volt a 30 éves játékos teljesítményével.

 


"Mindig is számoltunk vele" - mondta a Fõnök. "Nagyon jól játszott ma este, akár mesterhármast is szerezhetett volna. Rossz döntés volt, amikor les címén megállították õt az elsõ félidõben - az soha nem volt les. Közel a mérkõzés végéhez is kihagyott egy lehetõséget, ahol nem volt szerencséje, talán le is kezelhette volna a labdát."

"Ennek ellenére nagyon jól játszott, Dimiben mindig ott a gól és mindig képes változtatni a mérkõzéseken. Ezért játszatom õt. Mindig is a tervem része volt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!