Vidic: Nem kell aggódni

Nemanja Vidic hangsúlyozta, a bajnokcsapatnál nem aggódnak, amiért öt pontos hátrányban vannak a Manchester Cityvel szemben a szezon ezen szakaszában.


A szombati United Reviewnek adott exkluzív ínterjúban a Vörös Ördögök csapatkapitánya szerint túl korai mélyen elemezni a bajnoki tabellát, ám eltökéltek, hogy májusban ott legyenek az izgalmas végelszámolásnál.

"Ha ránézel a táblázatra, nyilván jobban szeretnénk közelebb lenni" - mondta a védõ. "De senki nem pánikol a csapatban. Minden csapatra kemény mérkõzések várnak és a szezon több, mint fele még hátra van. Ebben a csapatban sok a tehetség, tapasztalat és vágy - határozottan elég, hogy bajnokok legyünk."

 


Elmés megfigyelõk megjegyezték, hogy a Szarkák nagy riválisa, a Sunderland ellen Vida és Rio felcserélve szerepeltek a védelemben, amirõl a kapitány elmondta, taktikai változtatás volt Sir Alextõl.

"Néha a menedzser ki akar próbálni új dolgokat, vagy változtatásokat akar. Ezt tette a Sunderland ellen is. Nem probléma, hogy jobb oldalon szerepeljek, vagy Rio a balon játsszon. Mindkét poszttal meg tudunk birkózni. Meg van az aok, miért akarta a Fõnök, hogy Rio és én megcseréljük a helyünket a Sunderland ellen, ami mûködött is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!