Sir Alex: A döntetlen egy vicc

Sir Alex Ferguson szerint játékosai igen szerencsétlenek voltak ma, amiért nem sikerült megszerezniük a három pontot a Newcastle elleni összecsapáson.


A Vörös Ördögök nem sokkal a második félidõ kezdete után Javier Hernandez révén megszerezték a vezetést, ám nem sokkal késõbb Demba Ba büntetõbõl egyenlített azok után, hogy Rio Ferdinand becsúszva szerelte Ben Arfát a tizenhatos területén. Annak ellenére, hogy a bajnok rengeteg helyzetet kiharcolt, nem tudta másodszor megtörni Tim Krult és a vendég védelmet, pedig az utolsó tíz percre Gutierrez kiállítása miatt még emberelõnybe is kerültek a Vörös Ördögök.

"Fantasztikus teljesítmény volt ez tõlünk" - mondta Sir Alex. "Alan Pardew azt mondta, a Newcastle volt a jobb csapat az elsõ félidõben - nem tudom milyen meccset nézett! Chicharitonak négy tiszta helyzete volt és nagyszerûen fociztunk. A második félidõben egy támadásuk volt, paródiába illõ, hogy nem kaptuk meg a három pontot."

"A meccs nagy részében három vagy négy gólt is szerezhettünk volna. A kapusuknak volt pár fantasztikus védése, lövéseket blokkoltak, gólvonalról mentettek és mindezek mellett volt még 1-2 helyzet rontásunk. Szóval ez egy hihetetlen erdmény."

Ferguson nyilván mérges, amiért Mike Jones az asszisztensével való konzultációt követõen Ferdinand tiszta szerelésére büntetõt ítélt.

 


"Azt hiszem, mindenki látta, beleértve a játékvezetõt is, hogy Ferdinand tisztán szerelt, mivel szögletet ítélt. Majd hagyta, hogy az asszisztense hasson rá.

"Hasonló helyzetben voltunk néhány hete, amikor a Sunderland ellen az asszisztens büntetõt ítélt Vidic kezezése miatt."

"Akkor a játékvezetõ nagy dilemmában volt, mert tudta, hogy az nem volt büntetõ és végül felülbírálta a vonalbírót. Ezt kellett volna tennie ma is a játékvezetõnek."

A menedzsernek fáj az utolsó pillanatban történt dolog is, mert ha Carrick nem ér a labdába, akkor Hernandez nem lett volna lesen.

"Folyamatosan helyzeteket teremtettünk és ez a normális menete egy ilyen, utolsó 15 perces rohamnak. Helyzetek alakítottunk ki, de a végén nem volt szerencsénk, mert ha Michael nem ér bele, akkor Chicharito nem lett volna lesen."

"Volt pár blokkjuk is, folyamatosan a vonalon álltak. Minden elismerés a Newcastle-nek, de sokkal jobbak voltunk náluk, csak nem kaptuk meg a megfelelõ eredményt. Csalódott vagyok az eredmény miatt, de ha így játszunk minden héten, ahogy most, nagyon boldog leszek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!