Evra a pozitív dolgokat nézi

Patrice Evra a csalódást keltõ 1-1-es, Newcastle elleni döntetlenbõl a pozitív dolgokat emeli ki.


Demba Ba hevesen vitatott büntetõje volt forrása a hazai szurkolók és játékosok csalódottságának, de a francia bal bekk szerint a csapat olyan támadó játékot mutatott, mint a szezon elején és ez kell ahhoz, hogy májusban ismét bajnoki címet ünnepelhessenek.

"Nagyon csalódott vagyok, hogy nem gyõztünk" - mondta Evra az MUTV-nek. "Megérdemeltük volna a gyõzelmet. Bár döntetlen lett csak, de a pozitív dolgokat kell felkapnunk, úgy gondolom a menedzser is ezt említette meg. Úgy vélem, a csapat egy ideig nem ezt az utat járta és nem hozott létre sok helyzetet. De ha bajnokságot akarsz nyerni, több gólt kell lõni."

 


"Az Arsenal ellen nyolc helyzetünk volt, nyolc gólt szereztünk. Ma talán hét helyzetünk volt, de csak egy gólt szereztünk. Néha ez a labdarúgás - olykor nagyon furcsa. Csalódás ez az eredmény, de pozitív meccs ez a Manchester United számára."

"A szezon elején jól dolgoztunk - sok gólt szereztünk, bár sokat is kaptunk. Ám a City elleni súlyos baleset után úgy döntöttünk, sokkal jobban kell védekeznünk és tudtuk, ha jó a védelem, nyerjük a meccseket. Ezért nézett ki úgy, mint a régi United, amely 1-0-ra nyerte a meccseket, majd végül bajnok lett."

"A mai játékunk sokkal inkább hasonlított a szezon elején mutatottra és tudom, hogy több, mint egy gólt fogunk szerezni a meccseinken. Nagyon csalódott vagyok, mert úgy akartam befejezni a meccset, hogy két pontra legyünk a Citytõl, de a bajnokság egy maraton és nem egy sprintverseny."

"Hosszú utat kell megtennünk, és biztos vagyok abban, ha a csapat tartja ezt a jó játékát, megnyerjük a bajnokságot."

Evra is csalódott a büntetõ miatt, de nem volt hajlandó nagyon kritizálni Mike Jones játékvezetõt, aki asszisztense tanácsát kikérve mutatott a büntetõpontra.

"Nem, ez nem volt tizenegyes" - mondta a francia. "Úgy gondolom, nehéz döntés volt ez ellenünk, de a játékvezetõ felelõssége ez, aki kiment az asszisztenséhez és mondta: 'Biztos vagy benne?' Mire az asszisztens: 'Igen, büntetõ volt', és õ hitt neki. Mit lehet erre mondani? Arra kell összpontosítanunk, hogy hány lehetõséget szalasztottunk el."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!