Young nyomás alatt virágzik

Ashley Young nem ijedt meg attól a kihívástól, hogy a Manchester Unitedben játszon és igazán gyorsan beilleszkedett az Old Traffordon.


Young nyáron érkezett a Vörös Ördögökhöz az Aston Villától és nem volt probléma, hogy új csapatában a szezon elején máris kulcsszerelõvé váljon.

Az öltözõben is hamar beilleszkedett és elmondja, az összes játékos profizmust és tiszteletet mutatott felé.

"Amint aláírtam, azonnal ki akartam menni és mindenkinek meg akartam mutatni, mire vagyok képes" - mondta a szélsõ a Daily Mailnek.

"Nem ijedtem meg, nem volt kérdéses, hogy náluk szerettem volna játszani. Sir Alex Ferguson azt mondta nekem, nagy kihívás az, hogy a Manchester Unitedet képviselheti valaki, én pedig rögtön arra gondoltam: 'Rendben, készen állok erre'." 

 


"Ami különleges ebben a klubban az az, hogy mindenki vezérként gondolkodik még akkor is, ha csak egy kapitány van."

"Olyan játékosok vannak itt, mint Ryan Giggs és amikor õk beszélnek, mi hallgatunk. De ebben az öltözõben az öregebbek is hallgatnak, ha más beszél."

"Mindig azt érzed, elmondhatod a véleményed és ez az, ami átvisz majd minket a nehéz idõkön is."

Miközben Young próbál segíteni a Unitednek újabb trófeák megnyerésében, reméli, hogy Angliával is sikereket érhet el a jövõ évi EURO 2012-n.

A három oroszlánosok nem úgy mennek Lengyelországba és Ukrajnába, hogy egyik legnagyobb esélyesek lennének a végsõ gyõzelemre, de az, hogy barátságos mérkõzésen legyõzték a regnáló kontinens bajnok spanyolokat, segített visszanyerniük a közvélemény bizalmát.

"Nem hiszem, hogy messze vagyunk a spanyoloktól, de majd az Európa-bajnokságon meglátjuk."

"Fantasztikus csapat, nagyszerû játékosokkal, de õk is elkaphatók. Bárkit képesek vagyunk legyõzni, ezt bebizonyítottuk."

"A közelmúltban formációt változtattunk, de még sokat kell dolgozzunk rajta, hogy a versenyre megfelelõ legyen."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!