Evans: Túl kell lépnünk

A mérkõzések gyorsan jönnek a következõ hetek során, ezért Jonny Evans úgy érzi, a Vörös Ördögöknek amilyen gyorsan csak lehet, túl kell lépniük a Crystal Palace elleni kudarcon.


A 100. unitedes mérkõzését teljesítõ Evans - aki ezen a mérkõzésen a csapatkapitányi karszalagot is megkapta - szerint az összes játékos készen áll, hogy feledtessék a szerda estét.

"Nagyon csalódottak vagyunk, amiért nem jutottunk az elõdöntõbe" - mondta Evans az MUTV-nek.

"Miután gólt szereztünk, azt hittem megnyerjük. A hosszabbítás elsõ felében a Stretford End felé támadhattunk, azt hittem lesz újabb esélyünk és lezárjuk végre ezt."

"De õk mentek el a másik kapuig és lõttek gólt egy ellentámadásból. Sokat birtokoltuk a labdát, de nem tudtuk megtörni õket."

"Sokszor játszottunk a tizenhatosuk elõtt és úgy gondoltam, csak oldalról tudunk mögéjük kerülni, de nem sikerült megtennünk ezt úgy, ahogy a Manchester United képes rá. Alig volt beívelésünk a kapujuk elé."

 


"Gyorsan jönnek a meccsek, a menedzsernek szüksége van a csapatára, Szóval össze kell szedjük magunkat és remélhetõleg szombaton nyerünk [az Aston Villa ellen]."

Evans hozzátette, büszke arra, hogy csapatkapitány lehetett, de az eredmény miatt ez háttérbe szorult.

"A mérkõzés elõtt nagyon örültem, hogy megkaptam a kapitányi karszalagot, de a meccs után elcseréltem volna egy gyõzelemre."

"Jó dolog, hogy a menedzser a fiatalokat játszatja ebben a sorozatban, de sajnos nem sikerült megfelelõ eredményt elérni."

"Az elsõ mérkõzésem a Ligakupában [a Coventry ellen 2007 szeptemberében] szintén nem úgy alakult, ahogy vártuk, de a srácok továbbra is összpontosítottak és keményen dolgoztak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!