Scholes: Jók a fiatalok

Paul Scholes idén már Warren Joyce mellett dolgozik a tartalék csapatnál a United új, fiatal generációján.


A korábbi középpályás azon játékosokról nyilatkozott a United Reviewnek, akik mezszámot kaptak az elsõ csapatnál.

52. Larnell Cole, középpályás, 18 éves, született: Manchesterben
"Egy kiváló all-round játékos. Szélen, a középpálya közepén és talán még más posztokon is tud játszani. Õ olyan valaki, aki magabiztos a labdával, képes gólt szerezni, gólokat elõkészíteni és azt hiszem, esélyes arra, hogy egy jó játékosunkká váljon. Nagyon jó benyomást tett. A labda szinte ragad a lábához, mindig tudja merre van a pályán - ami nagyon fontos egy középpályásnál."

52. Zeki Fryers, védõ, 19 éves, született: Manchesterben
"Zeki igazán jól debütált a Leeds ellen. Védõként nagynak és fizikálisan erõsnek kell lennie. Nagyon jó bal lába van, amivel képes egy kiválasztott társhoz ívelni. Remélhetõleg sikerül az elsõ csapatig jutnia, az Elland Roadon nagyszerû elõadást mutatott. Érthetõ, ha kissé ideges volt, de körül volt véve tapasztalt játékosokkal, ami segített neki. Jelenleg jobb középsõ védõként, mint szélsõ bekként, de talán némi versenyhelyzetet jelenthet majd Patrice Evrának."

38. Michael Keane, védõ, 18 éves, született: Stockportban
"Michael nagyszerû volt. Nem sokat tudtam róla, amíg együtt nem edzettem vele és volt néhány mérkõzés, de ahogy hallom ugrásszerûen fejlõdik. Jól olvassa a játékot, ahogy egy belsõ védõnek kell és elõre is szívesen megy. Miután megszerzi a labdát, egy-két érintõvel passzol a társhoz. Õ egy olyan középsõ védõ, aki nagyon jó a labdával."

 


48. Will Keane, csatár, 18 éves, született: Stockportban
"Nagyon imádom Willt. Azt hiszem, alkalmas arra, hogy top középcsatárrá váljon. Van hozzá stílusa és képessége. Nagyon érzi a labdát, mozgása is remek. Ha kicsit több agresszió van a játékában, akkor igazán jó. A Norwich elleni tartalék bajnokin egyedül volt elöl és briliáns volt egy igen tapasztalt csapat ellen. Õ egy nagy, erõs srác és ha több kellemetlenséget visz a játékába - nem megsebezve másokat - de többet használva a testét, jobban ellökve maga körül az ellenfelet, akkor még több jön majd tõle."

50. Jesse Lingard, középpályás, 18 éves, született Warringtonban
"Labdával nagyon nyugodt, képes elsuhanni játékosok mellett, nagyon fitt és az utóbbi néhány tartalék mérkõzésen megmutatta, gólokat is képes szerezni. A Barcelona megmutatta, mire képesek az apró termetû játékosok, akik jól bánnak a labdával. Ez jót jelent olyanoknak, mint Jesse és Larnell. Õk nem igazán magas játékosok, nem a legerõsebbek, akik fizikai erejüket használják. Csupán igazán jó labdarúgók, akik magabiztosak a labdával."

42. Paul Pogba, középpályás, 18 éves, született: Lagny Sur Mane-ben, Franciaországban
"Õ egy magas, erõs játékos. Zseniális képességekkel rendelkezik, ahogy fizikuma és sebessége is kiváló. Az egyetlen dolog, amiben fejlõdnie kell az a passzjátéka, de amint ebben fejlõdik, elsõ osztályú játékos lehet belõle. A Leeds ellen igen jól játszott. Ezek a játékosok nagyon fiatalok, sok idejük van még a fejlõdésre, de amint néhány apróságot rendbe tesznek, nagyon jók lesznek."

36. Marnick Vermijl, védõ, 19 éves, született: Peerben, Belgiumban
"Az elmúlt hetekben sokat mutatott és az a benyomásom, még több jön majd tõle. Fizikálisan nagyon rendben van és erõs is. Jobb szélsõ védõként fel-le rohan, képes gólt szerezni és elõkészíteni is, védekezése igazán jó. Nagyon sokoldalú játékos, hiszen a védelem mindkét szélén, valamint a középpálya közepén is képes játszani...számos poszton megállja a helyét, az ilyen játékosok pedig nagyon értékesek."

39. Tom Thorpe, védõ, 18 éves, született: Manchesterben
"Õ egy középsõ védõ, de nem volt sok lehetõségem, hogy láthassam játszani, mert a tartalékoknál szereplõ védõink idén eddig igazán jók voltak. Ugyanolyan keményen dolgozik edzésen, mint bárki más, idõvel õ is felkerül. Megbízható srác, aki középsõ védõként nagyon jól olvassa a játékot, nem fél használni a fejét akkor sem, ha veszélyes a helyzet, csapatjátékos, egy becsületes fiatal."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!