Irwin a világklasszis Vidicet élteti

Denis Irwin szerint az Aston Villa ellen mutatott teljesítménye megmutatta, miért is Nemanja Vidic a világ egyik legjobb védõje.


A szerb védõ kiemelkedõen teljesített a védelem szívében, mentesítve minden fenyegetést, melyet az angol mesterlövész, Darren Bent jelenthetett volna, így az impozáns középsõ védõ elégedett lehet egy újabb kiváló teljesítménye miatt.

"Nincs messze tõle" - válaszolta Irwin az MUTV által feltett kérdésre, a szerb klasszis számít-e a futball legjobb védõjének. "Játszottam néhány igazán fantasztikus játékossal - Steve Bruce-szal, Gary Pallisterrel, Jaap Stammal."

 


"Úgy vélem, a belsõ védõ párosunk nagyon jó jelenleg, melyben talán Vidic a legjobb. Azt kell mondjam, Vidic jobb, mint Stam. Okosabb, mint Stam, aki bár villámgyors volt, tényleg nagyon sebes, de Visic sokkal inkább tudja, mi történik körülötte."

"Nagyon összeillenek Rióval, aki egy jobb futballista. Ez olyan, mint a Bruce, Pally kettõs, ahol Bruce volt olyan, mint Vidic most. Több tudatosság van a játékában, mint Staméban volt,bár mindketten fantasztikus játékosok."

"Tíz alkalomból kilencszer a középcsatár kerül reflektorfénybe. De ha folymaatosan hozod az 1-0-ás eredményeket, azzal a középsõ védõk elõtérbe kerülnek. Vidic a csapatkapitányunk és ha megfelelõen védekezünk, nem kapunk gólt, akkor vannak olyan minõségi játékosaink, akik elõre mennek és gólt szereznek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!