Berbatov nem lesz bevethetõ a Basel ellen

Dimitar Berbatov kihagyja a Manchester United sorsdöntõ Basel elleni Bajnokok Ligája mérkõzését, miután nem tudott felépülni még a múlt héten elszenvedett bokasérülésébõl.


A bolgár csatár még a múlt szerdai, Crystal Palace elleni, vereséggel és kieséssel végzõdõ Ligakupa mérkõzés elsõ félidejében sérült meg, amely okán már a szombati Aston Villa elleni mérkõzésen sem volt bevethetõ állapotban.

 

Sir Alex Ferguson abban reménykedett, hogy támadójára számíthat a Basel ellen, ám az elõzõ Premier League szezon gólkirálya nem utazhatott el a 22-fõs kerettel Bázelbe.

 

Javier Hernandez szintén a hiányzók nem éppen csekély névsorát erõsíti, miután a Villa elleni mérkõzésen egy rossz lépést követõen hordágyon vitték le, így Sir Alex Ferguson elég szûkös merítéssel rendelkezik csatárposzoton, miután Michael Owen sem bevethetõ egy jó ideje.

 

Így a skót menedzser csak Wayne Rooneyra és Danny Welbeckre számíthat a támadószekcióban, utóbbi ráadásul csak nemrég tért vissza sérülésébõl, és csak csereként lépett pályára az Aston Villa ellen. Mellettük még esetleg Federico Macheda és Mame Biram Diouf jöhet szóba, ám egyikük sem brillírozott eddig ebben a szezonban, így kevés esély mutatkozik az õ bevetésükre.

 

Rooneynak egyébként nem csak szerdán van jelenése Svájcban, ugyanis másnap már az UEFA bázisán, Nyonban lesz meghallgatása, amely tárgya három mérkõzéses eltiltása mérséklése lesz, amely okán akár a 2012-es Európa-bajnokság egész csoportkörét kénytelen lenne kihagyni.

 

Michael Carrick eltiltás miatt lesz kénytelen kihagyni a találkozót, míg a brazil da Silva ikrek sérülés miatt nem állnak majd rendelkezésre, csakúgy, mint Tom Cleverley.
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!