Élvezetes, hogy a kupában is a City az ellenfél

Michael Carrick reméli, hogy a United lesz az a csapat, mely ünnepelhet az FA kupa 3. fordulóját követõen.


Mint ismeretes, a vasárnapi sorsoláson a Vörös Ördögöket Roberto Mancini csapatával sorsolták össze, az újabb városi derbire pedig máris egyre nagyobb várakozások emelkednek. Carrick elmondta, a bajnok számára hatalmas ösztönzést jelent, hogy 2004 után ismét magasba emeljék az FA kupáért járó serleget.

"Ez a sorsolás jellemzõ erre a kupára" - kezdte Carrick. "Egyike vagyok azon játékosoknak a United öltözõjében, akik nem nyertek még FA kupát és ez egy olyan trófea, amit igazán akarunk. Közelében voltunk, de éppen nem sikerült megszereznünk."

 


"Teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy nagy alkalom lesz ez és ha trófeát akarsz nyerni, akkor a jobb csapatokkal is játszanod kell. Természetesen egy nagyon intenzív, nagyszerû összecsapás lesz, és ha nyerni tudunk, az mindannyiunknak hatalmas lökést ad. Nyílván fájó az olyan vereség, amilyet a szezon korábbi szakaszában elszenvedtünk, de arra fogunk koncentrálni, hogy a következõ körbe jussunk."

"Nem hiszem, hogy az eredmény hatással lesz a bajnoki címre. Aki veszít, annak ez nagy csapás lesz, de vesztettünk már nagy meccset a múltban is, mégis megnyertük a bajnokságot. Ez nem olyan dolog, amire gondolunk - mindannyian eltökéltek vagyunk, hogy megnyerjük a kupát és remélhetõleg mi leszünk azok, akik ünnepelhetnek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!