Tartalékok: Sunderland 6-3 United

Warren Joyce csapata egy szórakoztató összecsapáson végül vereséget szenvedett, a Fekete Macskák ezzel megtartották 100%-os hazai mérlegüket. A találkozót az új Sunderland menedzser, Martin O'Neill is megtekintette.


A vezetést a United szerezte meg, de Ryan Noble négyszer is betalált a vendégek hálójába. Úgy tûnt, a United képes felállni hátrányból, de végül a több elsõ csapatban szereplõ játékossal felálló hazaiak gyõztek a szeles és hideg idõben lejátszott összecsapáson.

Michele Fornasier passza után Marnick Vermijl remek bal lábas lövéssel vette be Trevor Carson kapuját, aki bár beleért még a labdába, nem tudta megakadályozni a gólt. Will Keane közel volt ahhoz, hogy megduplázza a vendégek elõnyét, ám gyönyörû érintést követõen ellõtt labdáját a kapus hárította, akárcsak Sean McGinty fejesét is nem sokkal késõbb.

A Fekete Macskák úgy érezték, büntetõtõl fosztották meg õket, amikor Scott Wootton szerelése után Jordan Cook huppant a földre. (Visszajátszás egyértelmûen mutatta, nem volt 11-es. - a szerk.) A hazaiak nyomása nem sokkal késõbb kifizetõdött, amikor David Meyler szerzett gólt. A szünet elõtt Vermijl szabálytalanságát fújta be a játékvezetõ, a jó helyrõl járó szabadrúgást Craig Gardner a széllel megsegítve juttatta Tomasz Kuszczak kapujába, megfordítva az eredményt.

A második játékrész õrült gólgyártásba fordult, elõbb Wootton hibáját kihasználva lõtt a termékeny csatár, Noble a kapuba, majd Gardner átadását is értékesítve már 4-1-re módosította az állást. John Cofie a padról beállva hamar megmutatta képességeit, kiváló passzt adott a felfutó Michael Keane-nek, aki szépen kilõtte a hosszú sarkot.

Testvére, Will Keane is hamar betalált a kimozduló Carson kapus mellett, ezzel már 4-3-ra módosítva az állást. Ám sokáig nem örülhettek a vendégek, mert Noble egy perccel késõbb egy fejessel megszerezte saját harmadik, csapata ötödik találatát.

A csapatkapitány Paul Pogba egy szabadrúgást nem sokkal a kapu fölé bombázott és a fiatal Gyliano van Velzen sem tudott segíteni a csapaton, hogy visszajöjjenek a meccsbe.

Sõt, a találkozó végén Noble megpattanó lövéssel megszerezte negyedik gólját is, beállítva a 6-3-as végeredményt, ami idén a második veresége volt a United tartalékainak.


Premier Reserve League North
Sunderland 6-3 Manchester United
Eppleton Colliery Welfare Ground, 643 nézõ

United: Kuszczak - Vermijl, Wootton, M.Keane, McGinty(van Velzen 71.) - Lingard, Thorpe, Fornasier(Cofie 54.), Blackett(Massacci 60.) - Pogba - W.Keane
Nem használt cserék: Sutherland, Leao, Giverin

Gólszerzõk: Meyler 36', Gardner 44', Noble 48', 54', 65', 88' illetve Vermijl 14', M.Keane 58', W.Keane 64'

 

 

 

 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!