Vidic 'kidõlt a szezonra' - állítja ügynöke

Nemanja Vidic ügynöke jelezte, hogy ügyfele akár az egész idei szezon hátralévõ részére harcképtelen lehet, miután súlyos szalagszakadást szenvedett.


Silvano Martina emellett azt is kijelentette, hogy a lehetõ legrosszabb idõpont a mostani arra, hogy bármilyen kommentárt is fûzzön azokhoz a pletykákhoz, miszerint a szerb védõ a Manchester Unitedtõl a Juventushoz igazol.

 

A szerb középhátvédet hordágyon kellett levinni térdsérülése miatt a Vörös Ördögök által 2-1-re elveszített Basel elleni mérkõzés elsõ félideje során, amely tovább súlyosbította csapat Bajnokok Ligájából való kiesése miatt érzett fájdalmat Manchesterben.

 

Egyelõre még nem erõsítették meg a probléma súlyosságát, ám azáltal, hogy Vidic mankón hagyta el a bázeli St. Jakob Parkot, valószínûleg a vizsgálatok után sem lesz túlzottan sok ok az örömre az Old Traffordon.

 

Ugyanis a 30 éves játékos képviselõje szerint attól félnek, hogy Vidic olyan súlyos szalagszakadást szenvedett, amely azt jelenheti, hogy csapatkapitányi teendõit maximum csak az oldalvonal mellõl végezheti el az idény nagy részében.

 

"Sajnos súlyos szalagszakadást szenvedett" - kezdte Martina az olasz Calicomercato weboldalnak a rossz hírrel.

 

Amikor arról kérdezték, hogy elképzelhetõ-e, hogy ügyfele akár hosszú hónapokat is kihagyhat, Martina így felelet: "Sajnos igen."

 

 

Ezt követõen az ügynök felelt azokra a kérdésekre is, miszerint Vidic a múlt nyáron kapcsolatban állt a Juventussal, egy estleges klubváltást illetõen.

 

Martina elmondta, nem hiszi, hogy bármikor is esélye lett volna annak, hogy Vidic elhagyja az Old Traffordot, miután kulcsfontosságú játékos Sir Alex Ferguson terveiben, és jelen pillanatban csak arra koncentrál, hogy minél elõbb egészséges lehessen, és újra játszhasson.

 

"A Juventus érdeklõdése? Szerintem erre egyáltalán nem érdemes idõt fecsérelni, azt követõen, hogy szerdán milyen súlyos szalagszakadást szenvedett" - tette hozzá.

 

"Néhány hónapig most biztosan harcképtelen lesz, úgyhogy ha igazak is lennének ezek a feltételezések, most egyáltalán nem aktuálisak."

 

"Egyébként pedig soha, semmilyen konkrétum nem történt ebben az ügyben, de a média néha nem tudja már mirõl írjon."

 

"Hogy más klubok érdeklõdtek-e? Általában az átigazolási piacon akkor kezd el egy csapat egy játékos leigazolásán dolgozni, ha úgy tudja, hogy a kívánt játékos és aktuális együttese között valami megtört."

 

"Ehelyett azonban elmondható, hogy Nemanja Vidic a Manchester United csapatkapitánya, és nem más csapaté."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!