A Farkasok készen állnak a Unitedre

A Wolverhampton Wanderers menedzsere, Mick McCarthy szeretné kihasználni a Manchester United házatáján jelenleg is uralkodó zavart a két csapat hétvégi összecsapásán.


McCarthy a Premier Leagueben csak szenvedõ csapatával az Old Traffordon lép fel szombat délután, abban a reményben, hogy õ lesz a harmadik menedzser, aki pár napon belül megtudja tréfálni Sir Alex Fergusont és legénységét.

 

Ferguson még mindig sokk hatása alatt áll azt követõen, hogy a Vörös Ördögök kiestek a Bajnokok Ligájából a Basel elleni vereséggel, amely mindösszesen egy héttel azután történt, hogy elbúcsúztak egy másik kupasorozattól, a Ligakupától is, ahol a másodosztályú Crystal Palace gyõzte le õket hosszabbításban.

 

Néhány Wolves szurkoló szerint erõiket inkább a soron következõ két hazai, létfontosságú bajnokira, a Stoke City és a Norwich City ellenire kellene összpontosítaniuk, ahelyett hogy a címvédõ orr akarnának borsot törni.

 

Azonban McCarthy figyelmét teljesen arra fordítja, hogy csapatával meglepetést okozzon, amely a Farkasok elsõ gyõzelme lehetne az Old Traffordon 1980 óta.

 

 

"Természetesen nagyon rossz út, ha leírjuk az esélyeinket bizonyos mérkõzéseken, de megértem, hogy az emberek szerint a hazai mérkõzéseinkre kellene koncentrálnunk" - kezdte az ír menedzser az Express and Star-nak.

 

"A szurkolók szeretnék ha túllennénk a United elleni bajnokin, és utána arra a két meccsre koncentrálnánk, amelyeket meg kell nyernünk."

 

"Természetesen ez nem tükrözi a teljes valóságot, ahogy azt már az elõzõ szezonban is bizonyítottuk az Old Traffordon, emellett pedig a Stoke és a Norwich is nagyon kemény ellenfél lesz."

 

"Nehezen fordulhat elõ, hogy a Unitedet megtréfáljuk, de akár pontot, vagy pontokat is szerezhetünk, ki tudja? Soha nem megyek egy csapathoz se úgy, hogy biztos vagyok benne, hogy legyõznek minetk." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!