Nani a United válaszát dicséri

A portugál szélsõ szerint a Vörös Ördögök tökéletes választ adtak a BL kiesést követõen a Wolves kivégzésével.


A tavalyi év legjobb játékosának választott Nani kiemelkedõen játszott és két gólt is szerezve segítette a Unitedet a 4-1-es gyõzelemhez.

Miközben az egész mérkõzésen a Wolves védõk rémálma volt a portugál, immár öt gólra növelte bajnoki góljainak számát és reméli, az ünnepi idõszakban is folytatják a remeklést.

"Azt hiszem fantasztikusan tejesítettünk" - mondta lelkesen az MUTV-nek. "Mindenki jól játszott és úgy gondolom mindenki akarta ezt a gyõzelmet. Ez az, amit normális esetben játszunk, megmutattuk kik vagyunk éstermészetesen a sok gól miatt is fantasztikus délután ez. Mindenki nagyon boldog a játék miatt."

"Kemény volt. Tudjuk, hogy mindig a BL utolsó szakaszába jutottunk, könnyedén mentünk át a csoportokon, ezért is volt ez most kiábrándító."

"Nem számítottunk arra, hogy az Európa Ligában folytatjuk, de még mindig élünk és lehetõségünk van, hogy úgy játsszunk, mint ma. Csak a legjobbunkat kell adnunk és akkor megnyerjük azokat a sorozatokat, ahol állunk."

 


"Természetesen a legutóbbi meccs egy rossz momentum volt, de azt gondolom nagyon jól reagáltunk rá a mai napon és remélem a szezon végéig ugyanezt tudjuk majd hozni."

Saját formáját tekintve Nani elégedett volt, hogy hozzájárult ehhez a meggyõzõ gyõzelemhez, gólokat lõtt és Rooneynak egy gólpasszt is kiosztott.

"Mindig szép, ha gólokat szerzel és gyõzelemhez segíted a csapatot. Nagyon fontos a csapat számára, hogy a legjobb formámat adtam, örülök a teljesítményemnek. Keményen dolgoztam, hogy megpróbáljam a legjobbamat elérni, mert azzal tudok segíteni a csapatnak."

"Bárhol szeretek játszani - a legfontosabb, hogy hozzájáruljak a csapat teljesítményéhez. Mindig próbálom megmutatni a kvalitásomat. Gólokat akarok szerezni, élvezni a játékot és meccseket nyerni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!