Fergie-t felvillanyozták a szélsõk

Sir Alex Ferguson nagyon örült a Wolves felett aratott 4-1-es gyõzelemnek és kiemelte Nanit valamint Antonio Valenciát, akik kiválóan teljesítettek.


A két szélsõ folyamatos veszélyt jelentett a vendég védelemre és ezen pozitív hatás következtében a mérkõzést a kezdetektõl uralni tudta a United, kialakítva seregnyi helyzetet. Nani kétszer volt eredményes, ahogyan Rooney is, ezzel visszatérve a helyes útra.

Ez pedig nagyon kellett a baseli csálódást követõen és a menedzser elégedett volt játékosaival.

"Elégedettek voltunk" - mondta az MUTV-nek Sir Alex. "Szerdán rengeteget dolgoztunk, nem jött az áttörés. Ma rengeteget dolgoztunk és megjött az áttörés. Olykor fantasztikusan fociztunk, a második gól pedig megnyugtatott mindenkit. A Wolves a második félidõ elején gólt szerzett, amit teljesen megérdemeltek, mert folyamatosan ívelgették be szélrõl a labdákat a tizenhatosunk belsejébe, amik valós veszélyt jelentettek számunkra."

 


"Úgy vélem a Wolves problémája ma a széleken volt fellelhetõ. Egész meccs alatt foglalkoztattuk a szélsõ védõiket - mindig ott voltunk a tizenhatosuk szélén. A gólokról szól az egész. Bár az utóbbi hetekben kevés gólt kaptunk, ma elõfordult, hogy kicsit nagyobb nyomást gyakoroltak ránk. De a szurkolók ma a játékosok mögött álltak, különösen a fiatalok mögött, ami jó volt."

"A fõ, hogy a támadójátékunk félelmetes volt. Több gólt is lõhettünk volna, ami kellemes érzés. Mindannyian cslódottak voltunk szerdán. A fiatalok még nem tapasztaltak meg ilyet, szóval ez egy jó lecke volt nekik."

 Sir Alex természetesen szemmel tartja a City hétfõi mérkõzését is, amikor a Chelsea otthonába látogatnak a Kékek, akik jelenleg csak két ponttal elõzik meg a Vörös Ördögöket.

"Mindig reméljük, hogy nyomást tudunk gyakorolni a Cityre" - folytatta a menedzser. "De úgy gondolom a legfontosabb az, hogy a saját játékunk megfelelõ legyen. Ha úgy jutunk el az új évre, hogy képben vagyunk, az nagyszerû esélyt ad nekünk a szezon második felére."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!