McCarthy szerint lejátszották fiait az Old Traffordon

Mick McCarthy véleménye szerint a Manchester United kiesése a Bajnokok Ligájából a média által túlzottan fel lett fújva.


A United szerdán este kikapott a Svájcban az FC Basel együttesétõl, ezzel tavasszal csak az Európa-ligában folytathatják európai kupaszereplésüket, amely miatt széleskörben kritikák érték a csapatot a szakértõk részérõl.

 

Meg is lett az eredménye a negatív véleményeknek, ugyanis a Vörös Ördögök finoman szólva is visszavágta a hétközi bakiért, amikor Mick McCarthy fiait 4-1-el intézték el tegnap délután az Old Traffordon.

 

Az egykori ír szövetségi-kapitánynak nincsenek kétségei azt illetõen, hogy csapata alárendelt szerepet játszott az Old Traffordon, és azt tanácsolja mindenkinek, hogy ne írják le a Unitedet.

 

 

"Továbbra is klasszis játékosaik vannak, annak ellenére, hogy a média szeretett ezen a héten a csapat mélyrepülésérõl beszélni" - kezdte.

 

"A Manchester United jobb volt nálunk. Mindkét csapat 4-4-2-ben játszott, és sajnos õk jobbak voltak, mint mi."

 

"Én nem tekintek másként a Manchester Unitedre. Nem emlékszem olyan esetre, hogy a Manchester United bármikor is könnyû préda lett volna az Old Traffordon."

 

"Az a felfokozott, média által keltett kritikaáradat, ami õket érte, teljességgel nonszensz. Volt néhány rosszabb eredményük, és kiestek a Bajnokok Ligájából."

 

"Azonban újra talpra fognak állni, mert nagyon, de nagyon jó játékosaik vannak, és tele vannak olyan fiatalokkal, akik még nagyon sokat fejlõdhetnek." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!