Berbatov bevethetõ a QPR ellen

Dimitar Berbatov várhatóan elutazik csapattársaival Londonba, ahol vasárnap a Queens Park Rangers ellen lépnek pályára a Vörös Ördögök.


A bolgár csatár kénytelen volt kihagyni a United legutóbbi három mérkõzését, miután november 30-án, a Crystal Palace elleni Ligakupa mérkõzés félidejében le kellett cserélni õt sérülés miatt.

Az elõzõ bajnokság gólkirálya hét nappal ezelõtt ismét edzésbe állt, de a Wolves elleni bajnokira még nem állt készen.

De azon a héten, ahol sérülésekrõl(Nemanja Vidic) és betegségekrõl(Darren Fletcher) esett szó az Old Traffordon, Sir Alex Ferguson végre jó hírrel is tudott szolgálni a mai sajtótájékoztatóján.

 


"Berbatov egészséges" - mondta a menedzser. "Rafael is remekül visszatért az edzésekhez. Darron Gibson egy rúgást kapott tegnap este a tartalék bajnokin. Elõvigyázatosságból cserélték le, de rendben lesz."

A Vörös Ördögök a QPR-hoz látogatnak, tudván nem lesz könnyû elhozni onnan a három pontot. Idén csak két csapat tudott három pontot elcsenni a Loftus Roadról, ami még a Chelsea-nek, Newcastle-nek és Aston Villának sem sikerült.

Sir Alex azonban bizakodó:

"Mindig élvezzük, ha a Queens Park Rangershez látogatunk. Mindig jó a hangulat. Jó eredményeink vannak ellenük, remélem ezt tudjuk folytatni most is."

"Jól szerepeltek eddig és megadták maguknak az esélyt, hogy a ligában maradjanak. Ez egy kemény meccs lesz."

"A QPR a helyes utat járja. Neil Warnock megvalósította azt, hogy ha a Premier League-be jutsz, szükséged van nagy játékosokra."

"A Norwich, Swansea és QPr jól szerepeltek eddig és alkalmazkodtak a liga igényeihez. Bár a több teszt a szezon második felében vár rájuk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!