Fergie támogatja Fletchert

Sir Alex Ferguson ígéretet tett Darren Fletchernek, hogy megkap minden támogatást és idõt, ami szükséges számára ahhoz, hogy visszanyerje teljes erõnlétét.


A klub a hét folyamán jelentette be, hogy a skót játékos hosszabb szünetet tart, mivel vastagbél gyulladásban szenved. Bár a hûséges szolga hiánya csapás a csapat számára, Ferguson hangsúlyozta, a játékos egészsége kiemelkedõen fontos.

"Az orvosi stáb a megfelelõ döntést hozta" - mondta Sir Alex. "Úgy vélték, Darren egészsége fontosabb kérdés, mi, a klub pedig teljes mértékben egyetértettünk ezzel. Nem volt edzéseken - néhány napig kórházban volt, most pedig pihenni fog."

"Darren nagy veszteség - egy igazán nagyszerû profi, akit nem könnyû pótolni, de gondolnunk kell erre. Remélhetõleg teljesen fel fog gyógyulni. Nyílván ez egy kis idõbe telik majd, de a pihenés a legfontosabb most."

A Fõnök elmondta, nem volt kérdés, hogy Fletchert rábeszéljék a pihenésre - egyszerûen ez csak egy döntés volt, ami hosszú távon lehet kifizetõdõ.

"Nem hiszem, hogy a meggyõzés ez esetben szóba került volna. Az orvosok pontosan kiértékelték a helyzetet, Darren pedig ismerte saját helyzetét és õ tudta, hogy érezte magát. Egyáltalán nem volt szükség meggyõzésre. Csalódott volt, de ezzel kell foglalkoznia és meg is tudja tenni, mert erõs személyiség."

 


"Könnyebb most így. Nehéz döntés volt ez részérõl. Próbáltuk bizalmasan kezelni a dolgot és más módon beszélni a vírusról, de ez sem védte Darrent. Különösen Skóciában többen arról kutakodtak, miért beszélünk oly sokat egy vírusról, ezáltal kényelmetlenül érezte magát Darren és olyan helyzetbe került, hogy úgy döntött, nyílvánosságra hozza."

Sir Alexet arról is kérdezték, hogy egy újabb középpályás távolléte esedékessé teszi-e, hogy januárban igazolást hajtson végre.

"Nem feltétlenül. Nem értem, miért akarnak az emberek folyamatosan januári igazolást. Soha nem ez volt az az út, amit következetesen választottunk, hacsak nem egy olyan játékos jelent meg, akiért érdeklõdtünk, de jelenleg nincs ilyenrõl szó. Szóval ez nem mindig megfelelõ számunkra."

"Ha megnézzük a lehetõségeinket ott - Jones játszott néhány meccset ott, Giggs természetesen képes ott játszani és Ji szintén. És talán még egy-két lehetõségünk van ezen kívül - Darron Gibson is egy opció. Volt egy sérülése szezon elején, de megvan a tapasztalata ahhoz, hogy a középsõ középpályás poszton szerepeljen. A lehetõségek tehát nem túl rosszak."

"A fiatal Pogba is egy lehetõség. Nagyon jól fejlõdik. Hacsak nem válik megszerezhetõvé egy olyan játékos, akit figyeltél, abban az esetben nem sok értelme van leigazolni bárkit is csak azért, hogy egy újabb játékosod legyen."

"Pogba egy lehetõség. Õ egy erõs srác, aki folyamatosan javul és fejlõdik."

"Az érkezése óta láttuk mennyit fejlõdött és tavaly még az ifiben játszott, idén pedig már abból a csapatból hat játékos is kepott egy kis ízelítõt az elsõ csapatból. Természetesen a fiatal Tunnicliffe is egy ilyen tag, aki a Peterborough-nál van és 18 évesen a Championshipben játszik, ráadásul nagyon jól."

"Ez egy jó csoport, ez kiderült már. Pogba fizikálisan jobb, mint a többiek, talán csak Zeki Fryerstõl eltekintve, aki igazán jó atléta."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!