Ferguson nem pánikol

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson kijelentette, hogy ijedtében 'nem nyomogatja a pánik gombot', a klubnál egyre csak növekvõ sérüléshullám miatt.


Miután Darren Fletcher vastagbél problémája miatt behatárolhatatlan idõre kidõlt a sorból, mellette pedig Nemanja Vidic már szinte biztosan kénytelen lesz kihagyni a szezon hátralévõ részét súlyos szalagszakadás miatt, ezért elmondható, hogy dupla csapás érte a Vörös Ördögöket egy héten belül.

 

És akkor nem beszéltünk a rajtuk kívül szintén nem bevethetõ állapotban lévõ Tom Cleverleyrõl, Andersonról, Michael Owenrõl és a da Silva testvérekrõl, akik egyaránt nem állnak majd Sir Alex Ferguson rendelkezésére a holnapi Queens Park Rangers elleni idegenbeli bajnokin.

 

Azonban a skót menedzser továbbra is kiáll amellett, hogy elegendõ játékosa van arra, hogy teljesítsék feladataikat, és a januári játékosvásárlást csak idõpocsékolásnak nevezte.

 

 

"Nem pánikolunk" - kezdte.

 

"Természetesen el lehet csábulni, ha olyan játékos jelenik meg a piacon, akit már régóta meg akarsz szerezni, de nincs ilyen, akkor meg mit lehet tenni?"

 

"Nem szabad siránkozni a kialakult helyzet felett. Sérülések mindig vannak, ezzel meg kell birkózni."

 

"Vannak játékosaink, akik képesek arra, hogy magukra öltsék a csapatunk vörös mezét, és teljes mértékig magabiztosak vagyunk azt illetõen, hogy jól fognak teljesíteni." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!