Sir Alex az ikrek mellett áll

Sir Alex Ferguson úgy érzi, Rafael és Fabio le fogják rázni magukról a sérüléseket, melyek akadályozzák õket az elõrejutásban.


A da Silva ikrek a Fluminensétõl való igazolásuk óta már bizonyították, hatalmas potenciál rejlik bennük, de a sérülések miatt nem tudtak állandó helyet szerezni maguknak mindeddig. Bár Rafael visszatérhetett az edzésekhez, ikertestvére a vonalon kívülre szorult, ami egy olyan kérdést feszeget, melyet a Fõnök is elismer.

Sir Alex bízik az izgalmas párosban és elismeri, szereti hetvenkedõ stílusukat, még ha emiatt sok negatív dolog történik útjuk során.

"Õk ketten fantasztikus tehetségek" - nyilatkozta a menedzser. "De állandóan valami sérülést szednek össze."

"Remélem, ahogy fejlõdik a szervezetük, úgy semmisülnek majd meg ezek a dolgok, de tudod, ezek mind különbözõ sérülések voltak."

 


"Õk annyira életerõsek. Erõs srácok, de talán kissé optimisták minden kihívás elõtt. De mindig közbeszál egy láb, mely eltalálja õket támadások során, olyankor pedig lesérülnek."

"A srácok nem látják a veszélyt. Bryan Robson volt ilyen, jön a gong, õk pedig mennek elõre. És még csak 21 évesek, nagyon fiatalok! Elfelejted, hogy õk már tinédzserként a csapatban voltak."

"Úgy gondolom, mindketten a jobb bekk posztján játszhatnak [hosszútávon]" - folytatta Ferguson. "Valójában semmi különbség nincs köztük. Mindketten hatalmas tehetségek és igazán pozitív játékosok. Ez az, amit imádok bennük. A játékukban csepp félelem sem tapasztalható."

"Mindig nagyon pozitív srácok voltak, igazi brazil természetûek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!