Carrick szívesen fizetne büntetést is

Michael Carrick elmondta, boldogan fizetne bírságot Sir Alex Fergusonnak azért, mert elhagyta posztját és megugrott elõre, ami után gólt is szerzett a QPR elleni 2-0-ás gyõzelem során.


A találkozó 56. percében a saját térfelén álló Carrick labdát szerzett, majd remekül megindulva végül a büntetõ terület elõtti területrõl ellõve gólt szerzett Radek Cerny ellen.

"Azt hiszik róla, hogy ül a középpálya közepén" - mondta a United menedzsere az MUTV-nek Carrickrõl a találkozót követõen. "Talán meg kell majd büntetnem õt."

Carrick mosolygott ezen és azt mondta, szívesen fizetne büntetést azok után, hogy ilyen gólokat szerzett. A vasárnapi gólja volt az elsõ bajnoki találata 2009 decembere óta...és minden bizonnyal az egyik legjobb, melyet United mezben elért.

"Az utolsó alkalom, amikor a saját térfelemrõl megindulva gólt szereztem talán még U12-ben lehetett" - mondta a középpályás. "Úgy tûnt, hogy nyitva volt elõttem a terület én meg arra gondoltam, 'Miért ne?'. Jó volt látni, hogy sikerült."

"Sok helyzetünk volt a meccsen, sok kaput eltaláló lehetõségünk volt...már azon kezdtem gondolkozni, talán ez egy ilyen nap lesz. Szóval jó volt látni, hogy bement még akkor is, ha a futás örökkévalóságnak tûnt."

 


Carrick gólja gyakorlatilag a játék végét jelentette, de a középpályás is elismerte, ennek jóval hamarabb be kellett volna következnie. Wayne Rooney góljéval máe az 52 másodpercben vezetést szereztek a Vörös Ördögök, de a labdatartás és a sok helyzet ellenére a United csak 1-0-ás vezetéssel mehetett az öltözõbe.

"Kissé csalódottak voltunk a szünetben. Sok helyzetet alakítottunk ki, de az utolsó passz nem úgy alakult, ahogy akartuk."

"Óvatosak is voltunk, mert tudtuk, hogy a meccs késélen táncol. Ilyen helyzetekben egy bekapott góltól megváltozik a játék képe. Szóval ezért volt fontos a második gól."

"Még azt követõen is voltak helyzeteink, hogy több gólt szerezzünk. Reméljük ebben többet tudunk a játékunkhoz tenni és a jövõben több gólt is szerzünk."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!