Evans a csapatmunkát dicséri

Jonny Evans és Rio Ferdinand is dicséretben részesült menedzserüktõl a QPR elleni 2-0-ás gyõzelmet követõen, de Evans szerint a gyõzelem és a kapott gól nélkül lehozott találkozó közös erõfeszítés eredménye volt.


Az északír válogatott védõ toronyként magasodott ki Ferdinanddal együtt a védõ négyes közepén, ám Evans a mérkõzés után gyorsan leszögezte, mindenki hozzájárult a teljesítményhez.

"Hogy nem kapsz gólt, ez minden amit egy védõtõl lehet kérni" - mondta Jonny az MUTV-nek. "Nem számít, hogyan játszol, de ha nem kapsz gólt meccsen, boldog lehetsz. Jó volt, hogy vasárnap ezt elértük. Egy megbízható teljesítményt hoztunk."

"Valós segítséget jelent ebben, ha a csapat keményen dolgozik körülötted. A csatárok és szélsõk is komoly munkát végeznek, hogy neked könnyebb dolgod legyen."

 


"Sok helyzetet alakítottunk ki, de úgy éreztük nem volt szerencsénk, hogy nem mentünk nagyobb különbséggel a szünetre, de nem tudtuk eldönteni a meccset az elsõ játékrészben."

"Néha ezek a meccsek így alakulnak és ilyenkor végig figyelni kell. A második félidõben volt egy jó helyzetük, de szerencsére nem tudták értékesíteni."

"Szeretnénk több gólt szerezni - ez az, amit mostanában nem csináltunk. De bizosra kell mennünk, hogy továbbra is folyamatosan alakítsuk ki a helyzeteket."

Evans mega is többször került helyzetbe pontrúgásokat követõen, de a 23 éves védõnek még mindig várnia kell elsõ góljára.

"Naninak volt néhány jó szöglete, ami után helyzetbe kerülhettem, de nem volt szerencsém és egy sem ment be. Volt három vagy négy lehetõségem - remélhetõleg hamarosan a gól is jönni fog."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!