Carrick készen áll

Bármi történik is szerdán, nem valószínû, hogy ugyanazt az utat járja végig a mérkõzés, mint a legutóbbi, decemberben lejátszott, Fulham elleni meccs.


Két évvel ezelõtt ugyanezen a héten ugyanis sérülésekkel súlytott Unitedben Michael Carrick és Darren Fletcher is védõként volt kénytelen szerepelni azon a meccsen, melyet a Fulham 3-0-ra nyert meg.

Sir Alex határozottan erõsebb csapattal mehet most a Craven Cottage-re, mivel a Vörös Ördögök sérült listája sokkal rövidebb, a két évvel ezelõttihez képest.

A jó formának örvendõ középpályás nem számít arra, hogy a közeljövõben ismét kénytelen lesz a védelemben szerepelni.

 


"Emlékszem a két évvel ezelõtti mérkõzésre, bár nem szívesen" - mondta Carrick a Manutd.comnak.

"Akkoriban ez csak egy volt a sok szituáció közül: nem volt elég védõnk, így nekem és Fletch-nek kellett a védelem közepén játszanunk."

"Elõtte már 2-3 alkalommal védõként szerepeltem és gyõztünk, de az a meccs valószínûleg túl sok volt. Nem volt valami nagyszerû nap számunkra."

Carricknek megjöhetett a kedve azok után, hogy két év után ismét bajnoki gólt ért el idegenben, ráadásul tudja, ez a találkozó egy újabb komoly teszt lesz, hiszen bár a táblázat közepén áll a Fulham, hazai pályán csupán két alkalommal kapott ki ebben a szezonban a londoni gárda.

"A Fulham volt már lent és fent is ebben a szezonban, legyõzte otthon 6-0-ra a QPR-t és más jó eredményt is elért" - folytatta a 30 éves játékos.

"Tudjuk, õk erõs csapatot alkotnak. Jól szervezettek, a Craven Cottage-re pedig nehéz kifutni, de egy jó, régimódi pálya, nagyon várjuk a mérkõzést."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!