Sir Alex elõre tekint

Sir Alex Ferguson készen áll az ünnepi idõszakra, miközben a United célja továbbra is az, hogy nyomást gyakoroljon a táblázat elejére.


A menedzser elismeri, ezen idõszak nagyon kimerítõ a bajnokság csapatai számára, de tudja, a múltban még fárasztóbb volt a sorsolás, mikor egymást követõ napokon jöttek a mérkõzések.

A United a vasárnapi, QPR elleni meccset követõen szerdán már a Fulhamhez látogat, majd karácsony másnapján a Wigant fogadja az Old Traffordon.

"Ez mindig is így volt, nem különbözik a normálistól. Volt olyan december, amikor 10 mérkõzést kellett játszani, de idén nincs ennyi. Mindenkinek ugyanez van, nincs semmi, amit tehetünk ellene."

 


"Ha visszanézünk néhány évet, volt olyan, hogy játszottál egy meccset, majd a következõ nap szintén. Emlékszem, a Burnley legyõzte a Unitedet 6-1-re, majd pár nap múlva az Old Traffordon a United nyert 5-1-re. Amilyen ostobaság volt ez a labdarúgásban akkoriban, olyan izgalmas is volt!"

"A mérkõzések intenzitása nõtt, a pályák minõsége javult, bár az idõjárástól függõen lehet puhább vagy nehezebb talaj is decemberben."

"De ez mindig nagyon-nagyon fárasztó lesz."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!