Fergie elégedett

Sir Alex Ferguson örömmel látta, hogy csapata legyõzte a Fulhamet a bajnokságban azok után, hogy az utóbbi idõben néhány közömbös teljesítményt mutatott a United a Craven Cottage-en.


Danny Welbeck, Nani, Giggs, Rooney és Berbatov góljaival lenyûgözõ, 5-0-ás gyõzelmet ért el a Manchester Nyugat-Londonban, ott ahol a 2008/09-es szezon óta nem tudott nyerni.

"Az elmúlt három év Fulham elleni meccsei megmutatták, mennyire nehéz itt játszani" - mondta Ferguson az MUTV-nek, utalva arra, hogy a gyõzelem nem jön könnyen a Cottage-en. "A megszerezhetõ kilenc pontból csak egyet gyûjtöttünk be."

"A mérkõzés korai szakaszában türelmesen játszottunk. Jól mentünk át a Fulham középpályáján, majd Danny gólja igazán nagyszerû volt. Az ilyen meccseken igazán fontos, hogy jól kezdj, ezzel pedig a félidõig kontrol alatt tudtuk a találkozót."

"Néhány változást eszközöltünk a találkozó elõtt, majd jött Phil Jones sérülése. Sokat mond mindez a játékosokról, akik egy igazán nehéz meccsen álltak fel."

 


A United három gólos elõnyt épített ki a szünetig, a második félidõben pedig talán visszavett a gázból, a Fulham pedig próbált közelebb kerülni.

A drámai feltámadás minden reménye elszállt , amikor Rooney 27 méterrõl lõtt gólt, mielõtt Berbatov egy remek sarkazással állította be a végeredményt.

"Két nagyszerû gól volt a végén" - folytatta Ferguson. A második játékrész nagy részén saját térfelünkre voltunk kényszerítve, de felálltunk belõle. A Fulham a kapunkhoz közel is nagyon jól járatta a labdát, Andy Johnson aakár mesterhármast is szerezhetett volna."

"De a jelentõs változtatásokat is figyelembe véve összességében örülünk, hogy túléltük azt az idõszakot és lõttünk még két döntõ gólt - Wayne gólja abszolút nagyszerû gól volt, majd Antonio nagyszerû passza után Berbatov csodálatos labdaérintése tette igazán széppé az estét." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!