Lindegaard: Figyelnie kell a Citynek

Anders Lindegaard szerint a Manchester United kiváló formája nyomást helyez a jelenlegi listavezetõ Manchester City vállára a továbbiakban.


Lindegaard sorozatban ötödszörre nem kapott gólt a szerdai, Fulham elleni idegenbeli 5-0-s manchesteri gyõzelemmel végzõdõ bajnokin, amellyel tartani tudták a lépést a szintén gyõzelmet arató éllovas Manchester Cityvel.

 

A Manchester United hét alkalommal tudott nyerni, egyszer pedig döntetlent ért el az októberi 6-1-es megsemmisítõ erejû derbivereség óta - Anders pedig arra számít, hogy a bajnoki címvédõ minden korábbinál erõsebbként vág neki az Újévnek.

 

"Szerintem a City már most hatalmas nyomás alatt áll" - kezdte a dán portás a MUTV-nek.

 

"A City meccs óta nagyon jól teljesítünk."

 

"Balszerencsénk volt, hogy kiestünk a Bajnokok Ligájából, és ezért csak magunkat okolhatjuk, de ettõl eltekintve jól megy nekünk mostanság - különösen az elmúlt idõszakban."

 

"Játszottunk néhány remek mérkõzést; bár nem rúgtunk annyi gólt, amennyit rúghattunk volna, de nagyon jó játékkal rukkoltunk elõ."

 

"Amennyire én tudom, a Unitednél már tradíció, hogy a téli idõszakban remekel a csapat, úgyhogy nagyon szoros tavaszi fordulókon múlik majd a bajnoki cím sorsa."

 

 

Lindegaard ismételten bizonyította képességeit, miután David de Gea csak a kispadon ülhetett Nyugat-Londonban, és nagyon örül neki, hogy számos lehetõséget kapott már rá ebben a szezonban, hogy megmutassa magát.

 

"Minden pozícióra van két világklasszis képességû játékosunk, és a menedzserünk nem riad vissza tõle, hogy az egész keretet kihasználja" - tette hozzá.

 

"Én egyike vagyok azon játékosoknak, aki nagyon boldog, hogy így cselekszik."

 

"Ahogy már korábban is mondtam, 10 meccsbõl senki nem fog emlékezni egy védésre se; mindenki a statisztikával foglalkozik."

 

"Úgy játszottam le öt mérkõzést sorozatban, hogy egyetlen gólt sem kaptam. Ez egy gyönyörû statisztika, és ennek nagyon örülök."

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!