Nem probléma a kapus kérdés

Sir Alex Fergusonnak nincs problémája azzal, hogy két kiváló kapus verseng az elsõ számú kapus posztért.


David de Gea megszokta új életét Angliában azok után, hogy nyáron igazolt Manchesterbe az Atletico Madridtól, mutatja ezt az is, hogy november hónapban elnyerte a legjobb játékosnak járó díjat a hivatalos oldal szavazásán.

Miután a spanyol nem kapott gólt a QPR ellen legutóbb, Ander Lindegaard is megmutatta ugyanezt, amikor a Fulham elleni mérkõzésen védte a Vörös Ördögök kapuját, akik 5-0-ás gyõzelmet aradtak végül. Ezzel elmondható, hogy idén már négy Premier League mérkõzésen nem kapott gólt.

 


A dán idén hat találkozón szerepelt, mely alatt csak egyszer tudták mattolni, a Benfica elleni 1-1 során.

"Nem jelent problémát, mert úgy gondolom Andersnek kicsivel több tapasztalata van." - felelte Sir Alex arra a kérdésre válaszolva, gondot jelent-e számára, hogy két igen kiváló hálóõrrel rendelkezik. "Úgy éreztem, ez volt számára a megfelelõ idõ a változtatásra és ezt fogjuk tenni David esetében is."

"Még csak 20 éves és fantasztikus kapus lesz belõle, ez nem kérdéses. Anders visszatérése a kezdõbe a megfelelõ idõben adhat pihenõt a srácnak, ami hasznosnak bizonyul. Anders egy kiváló kapus, akinek kicsit több a tapasztalata is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!