Tartalékok: Rovers 0-4 United

Mame Biram Diouf elsõ félidei két góljával, valamint Jesse Lingard és Will Keane késõi találataival gyõzte le a Blackburn csapatát és jutott be a Lancashire Senior Cup elõdöntõjébe.


Warren Joyce egy erõs és tapasztalt csapatot állíthatott ki 2011 utolsó tartalék fellépésére és nem is kellett sokáig várniuk a Vörös Ördögöknek arra, hogy megszerezzék a vezetést, miután Darron Gibson remek hosszú passzát követõen Diouf szerzett gólt.

Nem sokkal az elsõ félóra után megduplázta elõnyét a Manchester. Rafael - aki sérülésbõl felépülve vévig a pályán volt - futott fel és tálalt a szenegáli támadóhoz, aki az öt és felesen belülrõl második gólját szerezte már.

A második félidõben leginkább a United irányított és végül a találkozó végefelé lõtt két góllal tette hangsúlyosabbá a gyõzelmet.

A csereként beálló Lingard tíz perccel a találkozó vége elõtt biztosította be a gyõzelmet, öt perccel Keane gólja elõtt, bemutatva egy újabb remek egyéni teljesítményt, a csapat pedig megérdemelten jutott tovább.


Lancashire Senior Cup
Blacburn Rovers 0-4 Manchester United
Leigh Sports Village

United: Amos - Rafael, M.Keane, Fryers(Fornasier), Vermijl - Cole, Gibson, Pogba - Diouf(Petrucci), W.Keane, Macheda(Lingard)
Nem használt cserék: Jacob, Thorpe

Gólszerzõ: Diouf 2, Lingard, W.Keane

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!