Vegyes hírek a sérültekrõl

Sir Alex Ferguson a mai napon nyilatkozott a sérültek helyzetérõl és elmondta, Phil Jones bevethetõ lesz a Wigan ellen, ám Ashley Youngra néhány hét pihenõ vár.


Jones a Fulham elleni 5-0-ás mérkõzés 20. percében kért cserét azok után, hogy Clint Dempsey eltévedt könyököse az arcán landolt a találkozó elsõ perceiben, de Sir Alex feltárta, nem tört el a játékos állkapcsa.

Young a második játékrész közepén sántikált le a pályáról egy térd sérülés miatt, amit Dickson Etuhu csúnya belépõje után szedett össze.

"Jó hírünk van Phil Jonesszal kapcsolatban: hétfõre rendben lesz" - mondta a Fõnök. "Van néhány duzzanat az arcán, de nincs törés vagy roncsolódás, ami jó hír."

"A legrosszabbtól tartottunk, mert amikor visszatért a pályára, kis idõre elvesztette látását is, de szerencsére jó hír van róla."

"Ashley Youngról már nem annyira. Még mindig elég nagy területen van bevérzés a térdénél, amire várunk, hogy leapadjon. Elég fájdalmas volt, pár hétre ki is dõlt."

 


"Ashley megbotlott és úgy csúsztak be neki. Félig elesett pozícióban kaptott egy második becsúszást. A második szerelés elég kemény volt - nem rossz becsúszás, de kemény."

Rafael immár visszatérhet az elsõ csapathoz, ám Michael Owen, Tom Cleverley és Anderson továbbra is az oldalvonalon kívülre szorult. Ettõl függetlenül Sir Alex úgy érzi, csapata remekül birkózott meg az utóbbi hetek sérülés hullámával.

"Másokról nincsenek nagyszerû hírek, Michael, Tom és Ando továbbra is sérültek. De Rafael tegnap végig a pályán volt a tartalékok mérkõzésén, ami sokat segített neki."

"Ahogy valakit visszakapunk, veszítünk mást. Nem könnyû idõszak ez számunkra, de együtt kell élni ezzel. A csapat nagyon jól kezelte ezt a helyzetet."

"A forma igazán jó, elégedett vagyok vele. Ismét gólokat lövünk, ami fantasztikus." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!