Ferguson: Padlógázzal megyünk tovább

Sir Alex kijelentette, hogy a Manchester United padlógázzal halad tovább a bajnokságban és ez a Wigan elleni mérkõzésen is így fog történni.


A skót menedzser azonban nem becsüli alá vetélytársait. Elmondta, hogy a Wigan remek formában van, jól játszottak a Chelsea és a Liverpool ellen. Bár jelenleg a United második helyen áll a Premier League tabelláján, Sir Alex figyelmezteti vetélytársait, hogy ne becsüljék alá a Vörös Ördögök akaraterejét.
 
"Láttam a minap a Wigan-Chelsea mérkõzést és meg kell hogy mondjam, Roberto Martinez csapata remekül játszott" - mondta a menedzser.
 
Sir Alex úgy véli, a Wigan hatalmas fejlõdést mutat a tavalyi szezonhoz képest.
 
"Nem hiszem, hogy õk mára egy gyengébb csapatnak számítanának és ne lennének méltó ellenfelei  az élen lévõ bármelyik együttesnek. Ha jól emlékszem, tavaly 6-0-ra kaptak ki a Chelsea-tõl, most pedig döntetlenre hozták ki a mérkõzést. Ez mindenképpen nagy fejlõdésre utal.
 
 
Ami a United formáját illeti, a menedzser joggal lehet büszke a csapatára a Premier League mérkõzésein mutatott remek sorozatara. A United a Manchester City elleni kínos vereség óta szinte minden bajnokiján gyõzni tudott. 
 
"Nagyon sok kritika ért bennünket a 6-1-es vereség miatt, aztán elveszítettük a mérkõzést a Basellel szemben - akik valljuk be - nem a legerõsebb csapatok egyike. Ezért elfogadom és teljes mértékben jogosnak érzem a kritikákat."
 
"De  azt hiszem, azóta minden egyes alkalommal megmutattuk, hogy a Manchester United egységes és erõs csapat. Továbbra is azon leszünk, hogy kárpótoljuk a szurkolókat, ez egy nagyon erõs elhatározásunk, ami látható is a játékunkon. Azt hiszem, ez a fajta mentalitás sokat elárul egy csapatról."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!