A Wigan kölcsönvenné Machedát

Roberto Martinez nem zárja ki annak lehetõségét, hogy megszerezze Federico Machedát, de a menedzser nem fog pánikszerûen igazolni a januári átigazolási idõszak alatt.


Jelentések szerint a wigani menedzser szeretné kölcsönben megszerezni a Manchester Unitedtõl Kiko Machedát annak érdekében, hogy erõsödjön csapata támadó szekciója és elkerüljék a kiesést.

Az olasz fiatal csupán öt alkalommal léphetett pályára a Vörös Ördögöknél az idei szezon során, köszönhetõen annak, hogy rengetegen megelõzik õt a ranglétrán.

Will Keane megjelenése is csak a versenyhelyzetet növeli az Old Traffordon, ezért Macheda inkább más csapatnál részesülhet rendszeres játéklehetõségben.

Egyes információk szerint Martinez januárban több játékost is megszerezhet, bár közvetlen célpontokat nem akart megnevezni.

 


"Nagy hiba lenne egyénekrõl beszélni most" - mondta Martinez a United elleni mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján.
 


"Mindig tiszteletlenségnek tartom, ha olyan játékosokról beszélnek, akik más klubokat képviselnek."

"Van egy hosszú listánk. De meg kell érteniük, a mi klubunkban sokat kell dolgozni a háttérben és minden részletre ki kell térni, ha valakit meg akarunk szerezni."

Martinez meg szeretné erõsíteni csapatát, de nem fog pánikszerûen vásárolni, amint megnyílik az átigazolási piac.

"Próbáljuk javítani a csapatot. Minden átigazolási ablak során ezt akarjuk. De ez nem jelenti azt, hogy hozunk is játékosokat, mert néha nagyon óvatosnak kell lenned."

"Sokan vannak a listán, de a megfelelõ személyiséget és a klub számára megfelelõ karaktert akarjuk megszerezni."

"Biztos vagyok abban, hogy január egy pozitív hónap lesz számunkra, keményen dolgozunk ezen. De nem pánikolunk. Soha nem hozunk játékost csak azért is."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!