Újabb sérülés súlytotta gyõzelem

Sir Alex Ferguson elégedett volt, hogy a Manchester United 5-0 arányban legyõzte a 10 emberrel játszó Wigan csapatát úgy, hogy sérülések súlytották ismét a Vörös Ördögöket.


Dimitar Berbatov mesterhármasával, valamint Park Ji-sung és Antonio Valencia találataival a United pontszámban utolérte a tabella élén álló Manchester City együttesét.

A United menedzsere elégedett volt csapata játékával annak ellenére, hogy a kezdõben helyet kapó egyetlen középsõ védõjét, Jonny Evans is le kellett cserélnie a szünetben vádli sérülés miatt.

"Örömmel tölt el az eredmény figyelembe véve, hogy sérülések súlytottak minket" - mondta Ferguson a Sky Sportsnak.

"Tíz játékosunk hiányzott majd ma Jonny Evanset is le kellett cserélni, ami - ha szorosabb meccs lett volna a mai - aggodalomra adott volna okot, mivel a mérkõzés vége felé felálló hátsó négyes még soha nem játszott együtt."

"Szóval nagyon elégedett vagyok az ilyen eredménnyel."

 


A találkozó 39. percétõl könnyebb feladat várt az akkor már 1-0-ra vezetõ Unitedre, miután Michael Carrick arcát Conor Sammon megütötte és a játékvezetõ ezért kiállította a wigani támadót.

"Úgy gondolom, kissé erõs volt az ítélet, bár az ilyen megmozdulások mindig kockázatosak."

A United tradícionálisan jobban teljesít a szezon második felében és Ferguson örül, hogy az új évet a City nyakán kezdhetik meg.

"Ahogy mondtam, ha az új évet a Cityvel együtt az élen kezdjük, azzal nagyon boldog leszek."

 


SkySport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!