Az újra egészséges Ferdinand folytatná sorozatát

Rio Ferdinand reményei szerint bevethetõ állapotban lesz a szombati, Blackburn Rovers elleni bajnokira, és elmondása szerint két éve nem érezte annyira jól magát, mint most.


A 33 éves védõ a kritikák kereszttüzébe került az idei szezon elején, azonban Karácsonyra klasszis formába lendült, és kiújult lábsérülését követõen újra rajtra késznek érzi magát.

 

Ferdinand - aki minden sorozatot figyelembe véve idén 17 alkalommal lépett pályára a Unitedben - kénytelen volt kihagyni a Vörös Ördögök Fulham, illetve a Wigan elleni 5-0-s gyõzelemre végzõdõ bajnokiját, azonban Sir Alex Ferguson rendelkezésére állhat a Blackburn ellen az Old Traffordon.

 

"Nem éreztem ilyen jól magamat másfél-két éve" - kezdte a United középhátvédje a The Sun-nak.

 

"Folyamatosan a pályán lenni, és játszani, hatalmas önbizalmat kölcsönöz a testednek, ez pedig meglátszik a teljesítményeden is és ahogy mondtam, nagyszerûen érzem magam."

 

"Sok szó esik az egyéniségekrõl a mi csapatunk esetében, akiktõl rengeteg mindent várnak el hiszen a Manchester Unitedrõl van szó, és azt hiszem a minket ért kritikák sok esetben igen kemények és kíméletlenek."

 

"Mindig is azt mondtam, hogy ha folyamatosan játszhatok és bizonyíthatok, akkor a lehetõ legjobb teljesítményt vagyok képes nyújtani."

 

 

A 2002-ben, a Leeds Unitedtõl rekordösszegért szerzõdtetett válogatott játékos beszélt arról is, hogy milyen problmákat okoztak pályafutása legutóbbi szakaszában folyamatos sérülései.

 

"Az elõzõ szezonok során rengeteg problémám adódott a sérüléseimmel, ugyanis játszottam néhány mérkõzést, aztán megsérültem, nem tudtam edzeni, majd néhány mérkõzést kihagyva visszatérhettem" - tette hozzá.

 

"Ez nagyon nehézzé teszi azt, hogy az emberben kialakuljon egy folyamatosság, és felvegye a ritmust, de ebben a szezonban állandó játéklehetõséghez jutottam, ez pedig meghozza a gyümölcsét."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!