Berba visszatérhet a Leverkusenbe

A Manchester United csatárának, Dimitar Berbatovnak a képviselõi megerõsítették, hogy kapcsolatban állnak a Bayer Leverkusennel egy esetleges visszatérés miatt.


Mielõtt 2006-ban a Premier League-be igazolt volna a bolgár, elõtte öt évig a német gyógyszergyári klub játékosa volt.

A támadó jövõje bizonytalan az Old Traffordon azok után, hogy tavalyi gólkirályi címét követõen csak két bajnokin kezdett ebben a szezonban.

A jelenlegi szerzõdése a szezon végén lejár, amit a klub 12 hónappal meghosszabbíthat, melyet korábban Sir Alex Ferguson el is mondott, hogy élni kívánnak ezzel az opcióval.

A csatár képviselõi a United döntésére várnak, miközben januári átigazolási pletykák jelennek meg a játékosról. Legújabban az, hogy visszatérhet a Leverkusenbe, ahol 2002-ben egészen a Bajnokok Ligája döntõjéig jutott, éppen a Manchester United kárára.

 


"Ez több, mint pletyka" - mondta Ivan Dobrinov, a Berbatovot képviselõ csoport egyik tagja. "A Leverkusennél azon gondolkodnak, hogy megszerzik Berbatovot."

"Van kapcsolat, de semmi konkrétum egyelõre. Minden a United terveitõl függ."

"Várunk január 2-ig. Addig van opciója a Unitednek, de ha ez nem történik meg, nyáron szabadon igazolhatóvá válik Berbatov."

"A játékos soha nem felejtette el Leverkusent, a klub nagyon kedves számára. Továbbá a Bayer vezetõségével is jó a kapcsolata."

A német klub vezérigazgatója, Wolfgang Holzhauser is arra utalt, figyelik a helyzetet és a United döntésére várnak, megtartják-e a 30 éves játékost.

"Még azt is mondhatjuk, hogy baráti a kapcsolatunk. De természetesen semmi konkrétum nincs jelenleg."

"Én is olvastam arról, hogy a Manchester United szeretné meghosszabbítani szerzõdését."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!