Carricket nem érdeklik a kritikák

Michael Carrick szerint a Manchester Unitednél rendelkeznek azzal a képességgel, amely ahhoz kell, hogy megbirkózzanak minden olyan kritikával, amely az Old Trafford felé irányul.


A Vörös Ördögöket októberben földbe döngölte a városi rivális Manchester City, amely késõbb megfejelt a csapat a Ligakupából, illetve a Bajnokok Ligájából való kieséssel, így nem is lehet nagyon csodálkozni rajta, hogy azonnal széleskörû kritikákkal illették a bajnoki címvédõ formáját.

 

Azonban mostanra a United ugyanannyi pontszámmal áll, mint Roberto Mancini listavezetõ legénysége a Premier Leagueben, és Carrick kijelentette, hogy konkrét elképzeléseik vannak a klub bajnoki címvédésével kapcsolatban.

 

"Csak kritizáljanak tovább, nem bánjuk! Amióta itt játszom, minden évben van olyan szakasz, amikor ez eljön, és többé-kevésbé mindig jó szezonjaink voltak" - mondta mosolyogva a Sky Sports Newsnak a 30 éves középpályás.

 

"Továbbra is azt fogjuk csinálni, amit eddig. Tudjuk, hogy milyen potenciál van itt a csapatban, és hogy a szezon késõbbi szakaszában milyen jól szoktunk játszani, és ha ugyanilyen jól csináljuk a dolgunkat, mint eddig, akkor az remélhetõleg elégnek fog bizonyulni."

 

 

Amellett, hogy sikerült beérni a 45 pontos városi rivális City-t, a Manchester United egymás követõ két 5-0-s gyõzelme a Fulham és a Wigan ellen alaposan csökkentette a városi rivális gólarányában meglévõ elõnyét, amely mostanra csak öt egységnyi különbséget mutat a Kékek javára.

 

"Ez járt a fejünkben a Wigan elleni mérkõzés félidejében" - tette hozzá Carrick.

 

"Tovább akartunk menetelni, nem akartunk kiengedni, ahogy néha elõ szokott fordulni, amikor egy csapat visszaáll egy 10 emberrel küzdõ ellenféllel szemben."

 

"Nagyon más mérkõzés volt a második félidõben, ahol mi csak hajtottunk tovább, és ennek meg is lett az eredménye, és természetesen nagyon örültünk az 5-0-s sikernek." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!