Sir Alex: Nem fogok szeszélybõl vásárolni

Sir Alex ismételten kijelentette, nem fogja meggondolni magát és nem fog szeszélybõl vásárolni januárban.


Bár jelenleg is igen hosszú sérültlistával rendelkezik a Manchester United, Sir Alex legfrissebb, az MUTV-nek adott interjújában elmagyarázta, hogy miért nem áll szándékában bõvíteni a Manchester United keretét a januári átigazolási idõszakban. A menedzser úgy gondolja a tavalyi  ifjúsági FA kupa-gyõztes csapat elegendõ tartalékkal rendelkezik ahhoz, hogy meg tudja oldani a mostani sérülési válságot. Továbbá beszélt a Vörös Ördögök transzferpolitikájáról is, ami nem engedi meg, hogy divatból vagy szeszélybõl vásároljon.
 
"Nem hiszem, hogy taktikát váltok, nem fogok új játékost hozni januárban a Unitedbe. Ha lenne jelenleg a látókörünkben olyan, aki elhozható januárban és szükségünk is lenne rá, átgondolnám, de mivel jelenleg nincs olyan játékos a horizonton, nincs értelme tovább errõl beszélnünk."
 
"Elismerem, érdeklõdtünk és több játékost is figyelemmel kísértünk, de  jelenleg nincs olyan futballista, akit le szeretnénk igazolni az Old Traffordra. Szeszélybõl pedig nem fogok vásárolni."
 
 
"A Manchester United mindig is nagy hangsúlyt helyezett az ifik képzésére. Rengeteg munkát fektetünk a fiatalok nevelésébe, és nagyon sok világklasszis került már ki az akadémiáról. Ezt semmiképp nem hagyhatjuk ki a számításból. Ilyenkor az õ fejlõdésükrõl és a ranglétrán való továbbjutásukról is szó van."
 
"Ahogyan láthatjuk is, az utóbbi idõben Paul Pogba, Ezekiel Fryers,  Larnell Cole, Jesse Lingard és Ravel Morrison folyamatosan helyet kapnak a felnõtt csapatban."
 
"Én a saját nevelésû játékosokat részesítem elõnyben és ha egy posztra több fiatal tehetség is van a United keretein belül, hosszútávon gondolkodva nem vásárolgathatunk felelõtlenül. Gondoljunk csak vissza, mikor Ryan Giggs 17 évesen debütált a csapatban, vagy jó néhány játékos abban az idõben, mekkora veszteség lett volna, ha egy felelõtlen transzfer miatt nem jutnak szóhoz."
 

"Mindig is  elõnyben fogom részesíteni a saját nevelésû játékosokat és csak akkor vásárolok, ha az elengedhetetlen és feltétlenül szükséges a csapat számára. Ez az én transzferpolitikám és ezen nem is szeretnék változtatni." 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!