Fergie megtartaná a lendületet

Sir Alex Ferguson örül a United kiváló formájának, de úgy érzi, rengeteg fordulat jön még a Premier League trófeáért folyó versenyben.


Talán még korai lenne az Arsenalt és a Chelsea csapatát leírni, ám a menedzsert lenyûgözi, amit Harry Redknapp csinál a Tottenhamnél.

"Rengeteg opciónk van támadásban és elégedett vagyok a formánkkal" - mondta Ferguson. "Remélhetõlg továbbra is tartani tudjuk a lendületünket. A formánk jó, a játékosok pedig élvezik a játékot."

 


"Még csak december végét írunk. Tavaly novemberben a Chelsea több ponttal is vezetett, de megtorpantak, mi pedig beértük õket. Szóval úgy gondolom, a szezon második felének pár meccse után sem biztos, hogy elmondható majd az Arsenal és a Chelsea távoli lemaradása."

"A nehézség azonban az számukra, hogy három csapatot is elõzniük kellene, az Arsenalnak és a Chelsea-nek pedig ki kellene használnia azt a lehetõséget, ha a három csapat összeomlana. Ami pedig a Spurst illeti, úgy vélem õk játszák a legjobb focit az országban. A csapatuk formában van, jelenleg õk az ország legjobbjai."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!