Evra: Ez nem a United

Patrice Evra szerint a Manchester Unitednek újra meg kell tapasztalnia a gyõzelem ízét, kezdésként a szombati West Bromwich Albion elleni bajnokin.


Bár a védelem gyengélkedésére erõs válasz érkezett a Valenciában és Sunderlandben kapott gól nélkül lehozott mérkõzéseken, a Vörös Ördögök szezon eleji formáját a többnyire domináns hazai gyõzelmek, és az idegenbeli gyengélkedés jellemzik, utóbbin pedig a csapat francia védõje, Patrice Evra szerint minél gyorsabban változtatni kell.

 

 

"Jó eredményeket értünk el Sunderlandben és Valenciában, ha azt nézzük, hogy nem kaptunk gólt egyik alkalommal se, azonban egyik mérkõzésen sem voltunk irányító szerepbe, ezek pedig nem mi vagyunk" - kezdte a United Review-nak.

 

"Ez nem a United. De pozitívan kell gondolkoznunk. A West Bromwich ellen újra meg kell õriznünk a kapunkat a kapott góloktól, és irányítanunk kell a mérkõzést, így gyõzhetünk. Ha egyszer rátalálunk erre az útra, akkor azt hiszem, sorozatban hozhatjuk a gyõztes mérkõzéseket."

 

Az idegenbeli három pontok megszerzésének hiánya a Chelseanek öt pontos elõnyt jelent a bajnokságban, azonban Evra szerint, ha gyorsan megtalálják a gyõzelem receptjét, akkor a sorozatos sikerekkel újra közel lopózhatnak az éllovashoz.

 

"Már most túl sok pontot vesztettünk. Lehetõséget adtunk az embereknek, hogy kritizáljanak minket, és ez a mi hibánk" - tette hozzá.

 

"Ezt orvosolnunk kell. Az rendben van, hogy nem vesztettünk, de én egy Manchester United játékos vagyok, aki trófeákat akar nyerni. Ebben az évben erre meg van a lehetõségünk, de ezt be is kell bizonyítanunk, amely elsõ lépéseként nem szabad, hogy ilyen drámai mérkõzéseket vívjunk." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!