Sikeres térdmûtéten esett át Vidic

Nemanja Vidic a hét elején sikeres térdmûtéten esett át, így a 2012/13-as szezonra teljesen felépülhet.


A United csapatkapitánya a Basel elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett keresztszalag sérülést, de Sir Alex Ferguson pénteken elmondta, a szerb védõ operációja a tervek szerint alakult.

"Szerdán volt a mûtét és remekül sikerült" - mondta a menedzser. "Nem távolítottak el semmit, minden rendben van, de ez egy keresztszalag, szóval csak a következõ szezonra lesz bevethetõ állapotban."

 


Míg Vidic a teljes idei szezonról hiányozni fog, Ferguson azért jó hírekkel is szolgált a sérültek tekintetében.

"Anderson nagyszerûen jön fel, nagy elõrelépést mutat, már edzett is. De még megfigyelés alatt áll, mert még sokat dolgozik az edzõtermekben, de jól halad. Fabio da Silva sincs messze, talán tíz nap és bevethetõ lesz. A középsõ védõk nem dõltek ki hosszú idõre - az elkövetkezendõ két hétben rendelkezésre kell állniuk."

Kevésbé bíztató azonban, hogy Michael Owen és Tom Cleverley meg sem közelíti még a visszatérés lehetõségét és a menedzser hozzátette, az utóbbi játékos nagyon hiányzik a csapat számára.

"Cleverley egy hatalmas veszteség. Véelményem szerint potenciálisan a legjobb középpályás játékos Britanniában. Fantasztikus ígéret, ezért nagy veszteség nekünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!