Fergie: Még három év

Sir Alex Ferguson reméli, még további három évig a Manchester United menedzsere lehet.


Az MUTV-nek adott exkluzív interjúban a ma 70. születésnapját ünneplõ menedzser elmondta, szeretné még látni, hogy a mai fiatalok virágoznak a Manchester Unitedben.

"Azt hiszem, még három évem van a klubnál" - mondta Sir Alex. "Amíg az egészségem engedi, amíg a csapat teljesítménye kielégítõ és élvezem, addig a tõlem telhetõ legjobbat adom."

"Igen, vannak olyan játékosok, akik újonnan érkeztek, mint Jones, Smalling, Ashley Young, Welbeck...akik még nem nyertek bajnoki érmet" - válaszolt a menedzser arra a kérdésre, még mindig motiválják-e õt az új kihívások.

 


"Folytatnunk kell a dominanciát a bajnoki gyõzelmek tekintetében és nem kérdés, európai kupa megnyerése is fontos ennél a klubnál. Nekünk további három döntõben bent kellett volna lennünk. De nem lehetsz kapzsi és azt hiszem, az én idõmben megnyert két kupa igazán jó eredmény. Különlegesek voltak, fantasztikus volt megnyerni õket. Nagyon szeretném ismét megtenni."

"Nem nyerhetsz mindig. Az emberek azt mondják, nagy gyõztesek vagyunk, de azt hiszem nagy vesztesek is. Hogy miért? "Mert nem engedtük meg, hogy sokszor megtörténjen ez."

"A játékosok segítenek ebben. Három vereségünk volt a szezon során, de mindegyikre válaszoltunk. Ez azt mondja neked, a játékosok nem szeretnek veszíteni. Kritikákat kaptunk az elvesztett mérkõzések után, de válaszoltunk, ez a Manchester United!" 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!