Nani: Nincs több hiba

Nani figyelmeztette csapattársait a Manchester Unitednél, hogy nem engedhetik meg maguknak többször, hogy gyengébb csapatok ellen vesszenek pontokat, ha megakarják védeni bajnok címüket a Premier Leagueben.


Szerdán este azért utazik Newcastlebe a jelen pillanatban a bajnokságban második helyzett Manchester United, hogy feledtessék és egyben talpra álljanak a szilvesteri sokkoló Blackburn Rovers elleni 3-2-es hazai vereségüket.

 

A meglepetésvereség Steve Kean csapatától egyben megakadályozta a Vörös Ördögöket abban, hogy a tabella élén kezdjék a 2012-es évet és Nani kijelentette, hogy neki és csapattársainak tanulnia kell ebbõl a leckébõl, ha továbbra is nyomás alatt akarják a rivális Manchester City-t.

 

"Ha harcolni akarunk a bajnoki címért a Premier Leagueben, akkor lehetetlen, hogy mégegyszer ilyen vereséget szenvedjünk el, mint a Blackburn Rovers ellen" - kezdte a Daily Starnak a portugál szélsõ.

 

"Az ilyen dolgok dönthetnek a szezon végén. Ez egy nagyon negatív, szomorú nap volt."

 

"De szerintem ez egy jó lecke volt számunkra, és mostantól már nem hibázhatunk. Keserû szájízt hagyott bennünk az öltözõben."

 

"Most azonban talpra kell állnunk a Newcastle ellen. Nem lesz könnyû, de mi vagyunk a bajnokok és ez a csapat mindig a gyõzelemre tör."

 

 

A második helyezett United ismét üldözõszerepre kényszerül, miután úgy látogatnak észak-keletre a Newcastlehöz, hogy a Manchester City tegnapi, Liverpool elleni magabiztos gyõzelmével három pontos elõnyre tett szert.

 

Azonban Nani magabiztos azt illetõen, hogy a Vörös Ördögök rendelkeznek olyan képességekkel, amelyek segítségével felülmúlthatják szomszédjaikat a szezon végén.

 

"Ha a tabella élére álltunk volna, az hatalmas érvágás lett volna a Citynek, mert nagyon sokan leírtak minket az Old Traffordon elszenvedett 6-1-es vereséget követõen" - tette hozzá.

 

"A United rendelkezik elég büszkeséggel, hogy továbblépjen, és végül megnyerjük a bajnokságot - nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!