Meghosszabbították Tunnicliffe kölcsönét

Február végéig meghosszabbította a Peterborough United a Manchester United tinédzserkorú játékosa, Ryan Tunnicliffe kölcsönszerzõdését.


Tunnicliffe 24 alkalommal lépett pályára a Divatosok együttesében, mióta a nyáron hozzájuk került kölcsönbe, de az utóbbi idõben nem igazán jutott szóhoz sérülés, illetve betegség miatt.

 

Korábbi kölcsönszerzõdése a Birmingham City ellen elért 1-1-es döntetlent követõen járt le, azonban sikerült újra egyezségre jutniuk a Manchester Uniteddel, így a játékos további két hónapot a London Roadon játszhat.

 

 

Miután az egyezség egy ifjúsági kölcsön, ezért a két fél a szerzõdés idõszakának bármely pontján megegyezhet egy újabb hosszabbításról a középpályás esetében, aki eddig még nem mutatkozhatott be a Vörös Ördögök felnõtt együttesében.

 

A 19 éves játékos egyébként arra is engedélyt kapott, hogy játszhasson a Peterborough színeiben az FA kupa 3. fordulójában rendezendõ Sunderland elleni mérkõzésen, ahol szintén ott lehet a Manchesterbõl kölcsönadott Scott Wootton is.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!