Hárman pályáznak a United fiataljára

A Skysports.com értesülései szerint több klub is élénken érdeklõdik a Manchester United középpályása, Oliver Norwood megszerzéséért.


Norwood nemrég tért vissza a Unitedhez, miután a szezon elsõ felében sikeres idõszakot töltött el kölcsönben a harmadosztályú Scunthorpe együttesénél.

 

A 20 éves középpályás 19 alkalommal léphetett pályára a Scunthorpben, és teljesítménye több Championshipes, illetve League Oneban szereplõ klub érdeklõdését is felkeltette.

 

Norwoodot, aki a Manchester United akadémiai rendszerének neveltje, nagyon magasra taksálják az Old Trafford folyosóin belül, és sokan úgy látják, hogy Sir Alex Ferguson jövõbeli terveiben kulcsszerepet játszhat.

 

 

Éppen ezért a skót menedzser készen áll, hogy újra kölcsönadja Norwoodot, aki így folytathatná fejlõdését, kérõben pedig nincs hiány, hiszen fia klubja, a másodosztályú Peterborough United, és Coventry City, illetve a harmadosztályban vitézkedõ MK Dons is szivesen látná a felnõtt észak-ír válogatott játékost.

 

Mindhárom csapat a szezon végéig szeretné kölcsönvenni Norwoodot, így Sir Alexen a sor, hogy eldöntse, melyik csapat lenne a legideálisabb játékosa fejlõdése érdekében, aki egy jól sikerült idõszakot követõen a következõ szezonban már egy szinttel feljebb lépve a United felnõtt keretében bizonyíthatna.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!