Smalling és Evans kihagyja az FA kupa meccset

A Manchester United csapata Chris Smalling és Jonny Evans nélkül indul a vasárnapi FA-kupa összecsapásra a Manchester City ellen.


Bár a Vörösök Ördögök sérült listája nem bõvült újabb játékosokkal a Newcastle elleni mérkõzésen, a United továbbra is hiányos kerettel fog érkezni a FA Kupa találkozóra.

 
A remek védõpáros - Chris Smalling és Jonny Evans - ugyanis hiányozni fognak a találkozóról.
 
 
Továbbá Sir Alex elmondta, hogy a védelembõl Fabiót is nélkülözniük kell és természetesen Vidicet is, aki sajnos elõreláthatóan az egész szezon alatt hiányozni fog.
 
"Jelenleg a Newcastle elleni keret áll rendelkezésre" - mondta Sir Alex a péntek reggeli, szokásos, mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón.
 
"Smailling még mindig mandulagyulladás miatt van távol, de hétfõn már elkezdheti az edzéseket, míg Evans vádli sérülés miatt fog hiányozni a mérkõzésrõl."
 
A United egymás után két mérkõzést veszített a Premier League-ben és három ponttal maradt le a Citytõl. Ennek ellenére a menedzser nem pánikól és hajthatatlan a meggyõzõdése, miszerint:  
 
"Ez egy kupa meccs, egy derby. Itt bármi megtörténhet. Igaz a City hazai pályán lesz, de megteszünk mindent a gyõzelemért."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!