Carrick: Visszavágunk

Michael Carrick elismerte, hogy nagyon rosszkor jött a Manchester United számára az egymás utáni két vereség, de állítja az Old Traffordon kemény munka folyik és nincs idõ a sebek nyalogatására.


A Unitednek nagyon jó formában kell lennie vasárnap, ha gyõzni akar a helyi rivális City csapata ellen a FA Kupa harmadik fordulójában.
 
Csak egy hét telt el azóta, hogy a Vörös Ördögök remek eredményeket elérve utolérték a Cityt a bajnoki tabellán. A United szurkolótáborát újabb veszteség érte a Blackburn és a Newcastle csapataitól elszenvedett vereségek miatt, aminek következtében 3 ponttal lemaradtak az élen álló Man Citytõl.
 
Amennyiben Sir Alex sérülések sújtotta csapatának sikerül legyõznie manchesteri riválisát a hétvégén, az elégtételt jelentene az utóbbi vereségek miatt.
 
Michael Carrick hatodik szezonját tölti a Vörös Ördögök csapatában, elég tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy tudja, milyen gyorsan változhat a helyzet a pár pontos különbséggel élen álló csapatok között.
 
 
"Sajnos a kívülrõl jövõ reakciók olyanok, mintha az egész világ összeomlott volna" - mondta Carrick, aki így folytatta:
 
"Álltunk már ennél sokkal rosszabb helyen is félidõben a Premier League-ben és mégis sikerült megnyernünk a bajnokságot. Természetesen bennünket is bánt a vereség, de nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a sebeink nyalogatásával legyünk elfoglalva."
 
"Le tudjuk gyõzni a kudarcot és képesek vagyunk felülkerekedni a problémákon, mint ahogyan ezt már meg is tettük nem egyszer."
 
Carrick szerint minden klubnál elõfordulnak veszteségek, de ezen egy profi csapatnak meg kell tanulnia túllépni.
 

"Senkinek sem jó elveszíteni a mérkõzést, de ez megtörtént és nincs módunkban változtatni rajta, ezért minél hamarabb túl kell lépnünk és csak az elõttünk álló mérkõzésre szabad összpontosítanunk." 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!