Megállapodás született a United két fiatal játékosáról

Michael Keane és John Cofie csatlakoznak a Royal Antwerp FC csapatához.


A Manchester United 1998 óta mûködik együtt a belga futball klubbal. Jelenleg a Vörös Ördögök két fiatal játékosa az együttmûködés keretein belül kölcsönbe kerül az Antwerp csapatához.
 
Keane és Cofie a már jól kitaposott ösvényen folytathatják tovább labdarúgó karrierjüket. A 18 éves fiatalok további fejlõdése ily módon biztosítható a legelõnyösebben.
 
A nagy tehetségnek ígérkezõ Cofie 2009-ben érkezett a Unitedbe a Burnley csapatából és még nem jutott szerephez a Vörös Ördögök felnõtt csapatában. Nem úgy, mint a szintén tehetséges Keane, aki a Ligakupában debütálhatott a United elsõ csapatában.
 
 
Michael testvére, Will szintén ígéretes tehetség, õ viszont marad a Unitednél, sõt neki már lehetõsége volt a bizonyításra egy Premier League mérkõzésen is.
 
"Ez egy fantasztikus gesztus a Manchester United részérõl. Ezeknek a tehetséges srácoknak igazán nagy hasznát fogjuk venni és nagyon boldog vagyok, hogy létre jött az együttmûködés a United vezetésével" - mondta Günther Hofmans,  az Antwerp sportigazgatója.
 
"Ez a gesztus tükrözi a United bizalmát irányunkban, ami egy remek együttmûködés alapfeltétele a két klub között.
 
"Ha a játékosok teljesítménye és hozzáállása megfelelõ módon alakul természetes, hogy helyet kapnak a kezdõcsapatban."
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!