Rooney marad

A Manchester United és Wayne Rooney közös nyilatkozatban cáfolták azokat a valótlan újságírói híreszteléseket, miszerint a Vörös Ördögök ásza távozni szeretne a klubtól.


A ma megjelenõ Independent lap egyik írása ugyanis azt sugallja, hogy Rooney el akarja hagyni a Unitedet.

 
Mielõtt még az újság az olvasók kezébe került, a klub vezetése és Rooney igyekeztek minél hamarabb nyilatkozatukban cáfolni a hamis újságírói jelentést.
 
"Bármilyen feltételezés, ami azt sugallja, hogy a Manchester United és Wayne Rooney között konfliktus van, teljes mértékben valótlan" - nyilatkozta a United vezetése.
 
"A játékos és az edzõ között nincs semmilyen jellegû vita, az edzések a megszokott hangulatba zajlanak jelenleg és fognak a következõ szezonban is."
 
 
Rooney a Twitteren is reagált megerõsítve, hogy a cikk teljes mértékben valótlan állítást tartalmaz és hangot adott annak is, hogy Ferguson és õ remek kapcsolatban vannak, közöttük semmilyen jellegû félreértés nincs és nem is volt.
 
"Az edzõ és köztem semmilyen jellegû vita nincs, aki ilyet állít, az nem tudja mit beszél. Ez az újságcikk  csak egy megalapozatlan pletyka, a klub iránti elkötelezettségem szilárd és eszembe sem jutott, hogy távozzak."
 
A hamis újságírói feltételezésekre az adhatott okot, hogy Ferguson az elmúlt napokban plusz edzéssel, pénzbírsággal és a Blackburn elleni mérkõzésrõl való eltiltással büntette a játékost, mivel Rooney megszegte a United szabályzatát.
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!