U18: United 3-3 Bolton

A Manchester United akadémiai csapata hátrányból háromszor felállva végül 3-3-as döntetlent játszott a Bolton akadémiájával.


A fiatalok frusztráló szokása, miszerint a mérkõzés elején hátrányba kerülnek most is folytatódott, miután a 30. másodpercben Jack Rudge buktatta a United 16-osán belül Luke Woodlandet, amiért büntetõhöz jutottak a vendégek. James Caton könnyedén értékesítette a 11-est, ezzel már az elsõ percben vezetéshez juttatva a Boltont.

Ebben a szezonban gyakran volt már hasonló helyzetben a csapat, de Paul McGuinness fiai jól reagáltak, és Adnan Januzaj szöglete után a büntetõt összehozó Rudge egyenlített.

Ám a Bolton gyorsan visszavette a vezetést, ugyanis Chris Lester jobb lábas lövése védhetetlennek bizonyult. Mats Daehli csupán kapufáig jutott, majd a norvég középpályás remekül játszotta meg Hendrie-t, a szélsõ védõ pedig kiváló beadással adott esélyt Sam Byrne-nek a gólszerzésre, aki csodás fejessel egyenlített is másodpercekkel a szünet elõtt.

A második játékrész elején nyomást gyakorolt ellenfelére a United, mégis a Wanderers szerzett vezetést ismét, immár harmadszor. Glenn Matthews szabadrúgását a szél is megsegítette, ami megtréfálta Jacob kapust és a labda róla pattant be saját kapujába.

Ezt követõen Jack Barmby két próbálkozása következett, elõször Januzay balról érkezõ beadását vágta a támadó a kapu fölé, majd a csereként beálló Donald Love szinte elsõ labdaérintésébõl kapott labdát lõtte kapu mellé.

Végül a Bolton nem bírta a nyomást és egy nagyon veszélyes Love labdát Hendrie-nek sikerült a kapuba juttatnia, amivel immár harmadszor is sikerült egyenlítenie a Vörös Ördögöknek. Sõt, a csereember, Kenji Gorre akár el is dönthette volna a találkozót, de lövése kapu mellé szállt.


Premier Academy League
Manchester United 3-3 Bolton Wanderers
Carrington, 2012.01.07.

United: Jacob - Hendrie, Blackett, McCullough, Ekangamene - Barmby(Gorre 79.), Rudge(Love 73.), Daehli, Januzaj, van Velzen - Byrne
Nem használt cserék: Rowley, Sutherland, Wilkinson.

Gólszerzõ: Rudge 12', Byrne 45', Hendrie 82' illetve Caton 1'(11-es), Lester 18', Jacob 63'(öngól)

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!