Rooney: Még nagyon hosszú ideig szeretnék maradni

Wayne Rooney még hosszú ideig szeretne maradni a Manchester United csapatában.


A játékos ma két góllal is segítette csapatát a FA Kupa mérkõzésen az Etihad Stadiumban.
 
Az angol csillag jövõjét illetõen rengeteg spekuláció kelt szárnyra a napokban, jelentések szerint Rooney távozását tervezte az Old Traffordról. De a csatár úgy tûnik sikeresen elhallgattatta a távozásával kapcsolatos pletykákat, mikor a mai elsõ gólja után az Etihad Stadium közönsége elõtt megcsókolta mezén a Manchester United címert.
 
Rooney az ITV riporterének elmondta:
 
"Minden, a távozásommal kapcsolatos hír egy rakás hazugság. Semmilyen probléma nincs a Manchester United vezetése és köztem.  Még nagyon hosszú ideig szeretnék ebben a klubban játszani."
 
 
Mindenki meglepetésére Paul Scholes a United legendája is ott ült  a kispadon, sõt a mérkõzés második felében pályára is lépett.
 
Rooney elismerte, hogy õ is meglepõdött, amikor Paul Scholes megjelent az öltözõben.
 
"Hogy õszinte legyek, egy kicsit sokkoló volt számomra, mikor megláttam Scholesyt az öltözõben, de nagyon örülünk mindannyian a visszatérésének, õ egy remek játékos még mindig."
 
 

" Tudtuk, hogy ez egy nagyon nehéz mérkõzés lesz és hiába vezettünk 2-0-ra, nem lehetett lazítani egy pillanatra sem. Amikor megszereztük a harmadik gólt, akkor már biztos voltam a gyõzelemben. A City remekül játszott a második félidõben és sikerült ledolgozniuk a háromgólos hátrányból, de szerencsére sikerült nyernünk, és most ez a legfontosabb számunkra." 

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!