Ferguson óvatos a West Bromot illetõen

Sir Alex Ferguson szerint a Manchester Unitednek tudása legjavát kell adnia, ha nem akarják, hogy a West Bromwich Albion meglepje õket szombaton.


A skót menedzser figyelmeztette a játékosait, hogy ne becsüljék le Roberto Di Matteo legénységét, miután olasz kollégája remek munkát végezve eddig meglepetést-meglepetésre halmoz a Premier Leagueben.

 

"Szerintem nem volt szerencséjük, amikor 6-0-ra kikaptak a Chelseatõl, de azóta nagyon jó formában vannak" - mondta Sir Alex.

 

 

"Döntetlent játszottak a Sunderlanddel otthon, legyõzték a Birmingham City-t a városi derbin, majd meglepetésre gyõztek az Arsenal ellen is 3-2-re."

 

"Jó formában vannak, attraktív futballt játszanak, úgyhogy kemény mérkõzésre számítok. Fel kell ismernünk, hogy az Emirates Stadiumban nyújtott teljesítményük az Arsenal, kezdve a három szerzett góljukkal, olyan dolog, ami figyelmeztetõ jel számunkra is. Biztosnak kell lennünk abban, hogy a legjobb teljesítményünket tudjuk nyújtani."

 

Bár az idegenbeli gyõzelmek még váratnak magukra a bajnokságban az idei szezonban, a Manchester United a maximálisan megszerezhetõ pontok mindegyiket begyûjtötte az Old Traffordon. Összességében minden fronton, legyen szó akár hazai, akár idegenbeli környezetrõl, a Vörös Ördögök veretlenek, és a csapat menedzsere úgy érzi, a szezon során mindössze egyszer álltak csak közel ennek a sorozatnak a megszakadásához.

 

"Csak a Sunderland elleni meccs volt az, ahol azt éreztem, hogy a szerencsének köszönhetõen szereztünk egy pontot" - tette hozzá.

 

"A Sunderland nagyon jól játszott, mi pedig nem voltunk a helyzet magaslatán aznap, de ez a szezon során mindenkivel elõfordulhat. Tudjuk, hogy hol állunk jelenleg, és hogy öt pontra le vagyunk maradva a Chelseatõl, de ezen túl kell lépnünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!